• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

29.06.2022

17:10

PRITISKA JE HIPOTEKA OD ČAK 300.000€! Nikolina Pišek u OGROMNIM finansijskim problemima!

E-Stock

Estrada

PRITISKA JE HIPOTEKA OD ČAK 300.000€! Nikolina Pišek u OGROMNIM finansijskim problemima!

Podeli vest

Nikolina Pišek će nakon smrti supruga Vidoja Ristovića sama morati da otplaćuje dugove, koji uopšte nisu mali - voditeljka ima hipoteku na kuću u vrednosti od 300.000€.

Nikolina Pišek (48) teško se nosi s gubitkom supruga Vidoja Ristovića, koji je preminuo u 44. godini pre mesec i po dana. Pored boli zbog gubitka supruga, svađe oko nasledstva sa svekrom Mišom Grofom, Nikolina mora da se nosi i s finansijskim problemima.

Kako prenose hrvatski mediji, pritiska je hipoteka na kuću u Zagrebu koju je gradila sa suprugom, a na koju ima hipoteku od 300.000 evra.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nakon što se udala za Vidoja pre devet godina u Monte Karlu, voditeljka je s vremenom prestala da radi na televiziji i posvetila se porodici. S Vidojem je dobila ćerku (7), s vremenom se povukla i iz javnog života, distancirala se i od nekih starih prijatelja u Zagrebu i započela novi život u Beogradu. Međutim, na kraju su se odlučili da se skrase u Zagrebu, gde su prošle godine kupili kuću u podsljemenskoj zoni od 500 kvadrata.

Zbog nesrećnih okolnosti, kako prenosi 24sata.hr, radovi su se odužili, ali Nikolina nije gubila živce. Maštala je o životu u novom domu, posebno pošto je početkom prošle godine umalo nastradala nakon trovanja gasom u njihovom stanu u centru Zagreba, u kojem nakon toga više nije htela da živi.

Foto: Darko Cvetanović

Pritisnuta finansijskim problemima, Pišekova sad, čak razmišlja i o toj opciji da proda kuću u Zagrebu koju gradi iako to nastoji da izbegne na sve moguće načine. Najviše bi, prenose hrvatski mediji, volela da vilu dovrši do kraja pa da je iznajmljuje.

Nikolina trenutno sa ćerkom živi u obližnjem stanu kao podstanar.

S druge strane, Vidojev otac, Miša Grof, snaju je nazvao da je gramziva. Izjavio je kako je nedavno došla u Beograd na pomen Vidoju samo kako bi joj dao novac za dovršetak kuće u Zagrebu. Čak je izjavio da je kuća u Zagrebu "ubila njegovog sina" koji se samo stresirao oko njenog dovršetka.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija