• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe/Milica Kokotović

30.06.2022

13:44

MARKA I MENE SU OSUĐIVALI! Luna za Informer.rs otvorila dušu o ljubavi s Miljkovićem, pa progovorila o prinovi i vaspitanju ćerke Mije

printscreen

Estrada

MARKA I MENE SU OSUĐIVALI! Luna za Informer.rs otvorila dušu o ljubavi s Miljkovićem, pa progovorila o prinovi i vaspitanju ćerke Mije

Podeli vest

Veza Lune Đogani i Marka Miljkovića nije uvek nailazila na odobravanje, a blogerka je sada otkrila u kojim trenucima su njenog muža i nju osuđivali

Luna je sada za Informer otkrila šta misli o parovima u "Zadruzi 5" pa se prisetila pakla kroz koji je i sama prošla.

Na pitanje o trenutnim parovima u rijalitiju "Zadruga" mlada pevačica je rekla kako ne vidi neku iskrenost među njima i kako misli da je sve zarad neke koristi, a potom je prokomentarisala vezu Anđela i Sandre.

- Ne pratim rijaliti videla sam negde da su se smuvali. Drago mi je zbog njih, neću da osuđujem pre vremena, Marka i mene su osuđivali pa se ispostavilo da nemaju veze s vezom. Dajem im na vremenu, želim im sreću, neka budu zajedno ako su zaista jedan za drugog. Ovi ostali što ih gledam već mesecima, nemaju bilo kakvu perspektivu - rekla je Luna 

Foto: printscreen

Luna Đogani sa ćerkom Miom

Posle svih problema Luna i Marko zasnovali su porodicu i uživaju sa ćerkom Mijom i nadaju se drugom detetu.

- Naravno, samo čekamo pravi trenutak za to, nigde nećemo da žurimo,sada po svaku cenu. Naravno to je i do boga kako je suđeno, svakako planiramo - rekla je Luna Đogani i objasnila ko je stroži kada je ćerka Mia u pitanju:

- Nismo mi još uvek strogi, ona je jako mala i ne razume još uvek sve. Ono što nije dobro gledamo da joj ukažemo nekim lepim načinom, kada dira struju ili kada radi nešto što ne treba, ali još uvek ta neka strogoća ne posotoji.

Foto: Marko Đoković

Marko i Luna

Situacija sa Osmakčićem

Luna je prokomentarisala i temu koja je nedavno potresla ceo Balkan, a tiče se Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović.

- To su baš neke duboke i teške teme, ne bih ja to komentarisala. Ne volim bilo koga da osuđujem, svako zna šta radi za sebe i tako neka snosi posledice za svoje postupke.

Foto: Printscreen/You Tube

Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović

Luna je za Informer.rs objasnila i kako je došlo do pomirenja između Marka Miljkovića i Anabele.

- Spontano, vreme smo pustili da pokaže svoje, sada sam kompletno srećna i zadovoljna. Mnogo mi znači što je sve došlo na svoje - rekla je vidno zadovoljna za naš portal.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dada

pre 1 godinu

Predivna Luna nikada nije osufjivala nikoga i uvek svima želi sve najbolje.

Dada

pre 1 godinu

Predivna Luna nikada nije osufjivala nikoga i uvek svima želi sve najbolje.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija