• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf /Informer

04.07.2022

12:43

KAJA OSTOJIĆ I MATEO PAVLOVIĆ RASKINULI?! Pevačica napustila zajednički dom u Francuskoj! ZA SVE KRIVI NJEGOVI RODITELJI?!

Estrada

KAJA OSTOJIĆ I MATEO PAVLOVIĆ RASKINULI?! Pevačica napustila zajednički dom u Francuskoj! ZA SVE KRIVI NJEGOVI RODITELJI?!

Podeli vest

Kaja Ostojić, popularna domaća pevačica, navodno je raskinula vezu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlović sa kojim je bila tri godine

Pevačica Katarina Kaja Ostojić i fudbaler Mateo Pavlović navodno su stavili tačku na trogodišnju emotivnu vezu, a kako mediji prenose, do raskida je došlo pre mesec dana kada je Mateo odlučio da karijeru navodno nastavi u rodnoj Hrvatskoj.

Foto: HIT dodatak/informer

Mateo Pavlović i Kaja Ostojić

Par se navodno razišao jer je njegova porodica bila protiv toga da Mateo oženi pevačicu.

- Mateovi roditelji nikada nisu podržavali vezu sa Kajom. Oni je nikada nisu ni upoznali, uprkos tome što je više puta bila sa Mateom u Hrvatskoj. Jednostavno su se protivili tome da im sin oženi njome. Njih dvoje su se sve vreme nadali da će taj njihov stav da se promeni kada budu videli koliko se vole i koliko su srećni - govori izvor za "Telegraf" i dodaje:

- Ništa se nije promenilo, samo su vremenom osećali sve veći pritisak. Nakon njegove odluke da potpiše ugovor usledio je dug razgovor, nakon čega i raskid. Shvatili su da ne mogu da nastave vezu budući da se stav njegove porodice nije promenio, te da više neće moći da žive zajedno. Odluku su doneli teško, bez teških reči i svađe. Znam da oboje pate, ali je to za njih bilo jedino rešenje - završava priču izvor.

Foto: printscreen instagram/kaya_ostojic

Kaja Ostojić

Kaja je nakon raskida navodno pokupila sve stvari iz zajedničkog stana u Francuskoj i vratila se u Beograd, dok se Mateo preselio u Rijeku. Mediji tvrde da će ona nastaviti život u Beogradu i neće se vraćati u Francusku.

Kaja i Mateo su uplovili u emotivnu vezu sredinom 2019. godine. Prvu zajedničku fotografiju pevačica je postavila pola godine kasnije na Dan zaljubljenih, kada ju je fudbaler iznenadio velikim buketom crvenih ruža i romantičnom večerom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija