• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

09.07.2022

18:32

POPOVIĆ SUZANI POKLONIO MAJMUNA ZA ROĐENDAN! Pevačica u šoku od prizora - izbacila ga je iz kuće, a evo gde je završio!

ATAIMAGES

Estrada

POPOVIĆ SUZANI POKLONIO MAJMUNA ZA ROĐENDAN! Pevačica u šoku od prizora - izbacila ga je iz kuće, a evo gde je završio!

Podeli vest

Pevačica Suzana Jovanović otkrila je da joj je suprug Saša Popović za rođendan poklonio majmuna

Kako je Suzana otkrila, majmun je završio u ZOO vrtu, jer se nisu slagali:

- Doneo mi je majmuna u kuću. To je bio rođendanski poklon. Na kraju je završio u zoološkom vrtu jer se on i ja nikako nismo slagali. To je dokaz koliko je Saša lud - rekla je Suzana i opisala jedan događaj sa ljubimcem.

Foto: Novak Đurović

Suzana Jovanović i Saša Popović

- Nikada neću zaboraviti. Jednog dana imala sam zavezan rep. Prišla sam da mu dam hranu. Obožavao je da jede jabuke i crni luk kad mu presečete na pola. Držali smo ga u bašti, imali smo veliki, stakleni kavez. Meni ispadne ta hrana i ja sam mu malo bliže prišla da dohvatim to što je ispalo da mu dam, i on je mene tad uhvatio za kosu i počeo da me drma i čupa - rekla je Suzana, pa dodala:

- Ja kažem "Sale, izbacuj ovo čudo napolje, molim te". Poklonili smo ga zoo vrtu, ne znam šta je sada s njim - ispričala je pevačica za "Telegraf".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija