• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

15.07.2022

18:00

PEVAČ POPTUNO NAG U SPOTU! Mlada zvezda šokirala obožavateljke, devojke u transu!

Promo

Estrada

PEVAČ POPTUNO NAG U SPOTU! Mlada zvezda šokirala obožavateljke, devojke u transu!

Podeli vest

Sve popularniji mladi pevač Aleksandar Misojčić pokazao je ozbiljnu smelost i u novom spotu za pesmu "BMW" i odlučio da se potpuno obnaži

Naime, njegova treća po redu pesma, kao i spot za istu, pod nazivom "BMW", ugledali su svetlost dana i već po prvim reakcijama bilo je jasno da Xander ni ovaj put nije omanuo. Naprotiv! Publika je imala samo reči hvale za njega i trud koji je više nego očigledan u svakom novom projektu.

Foto: Foto: Promo

Uradio nešto što mnogi ne bi smeli... Xander Misojčić

Upravo je to dodatni razlog zbog kog ovaj mladi momak izaziva pohvalne komentare, te veliku dozu poštovanja.

- Još jedna divna stvar na kojoj smo dugo i temeljno radili je pred vama. Znam da ima i onih koji pamte da sam njen izlazak obećao za svoj rođendan 12. maja, ali vas molim da to zaboravite. (smeh) Želim da se, kao po običaju, zahvalim celoj ekipi. Zaista je svako utkao deo svoje divne energije u sve ovo i svaki put kada pravimo nešto novo sve to radimo sa toliko posvećenosti i ljubavi da sam ponosan na to što ste uz mene. Hvala vam! - napisao je mladi pevač i dodao:

-Uživajte, a ja vam želim vrelo leto u BMW-u sa dva sedišta bela. (smeh)

No, pored plesa i zanimljivih kadrova sa kolima, devojkama su pažnju najviše privukle scene u kojima je Xander u kadi, a u kojima izgleda više nego izazovno i poželjno.

Foto: Foto: Promo

Skinuo se za potrebe spota... Xander Misojčić

"Rado bih ti se pridružila u kadi", "Molim za više ovakvih scena u narednim spotovima, hahaha", "Ne bih da zvučim kao paćenica, ali dečko, tebi ne bih odolela", samo su neki od komentara ovog tipa.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija