• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

20.07.2022

17:18

FANOVI LUNE I MARKA PREBILI ATINU FERARI?! Starleta prolazi kroz pakao zbog fotke sa Miljkovićem - morala da pobegne iz Beograda?!

printscreen

Estrada

FANOVI LUNE I MARKA PREBILI ATINU FERARI?! Starleta prolazi kroz pakao zbog fotke sa Miljkovićem - morala da pobegne iz Beograda?!

Podeli vest

Starleta Atina Ferari ovih dana pregovara za ulazak u "Zadrugu 6", za koju je navodno dobila vrtoglavu ponudu, a sada je navodno morala da pobegne iz Beograda jer se navodno plaši za bezbednost otkako su počeli da joj prete fanovi Lune Đogani i Marka Miljkovića

Kako prenose domaći mediji, oni su Atini prvo pretili putem poruka, a nakon toga navodno je usledio i fizički obračun.

Foto: Printscreen You Tube/Parovi TV HAPPY

Starleta Atina Ferari

- Atina je pre izvesnog vremena objavila fotku s Markom koja je nastala pre nekoliko godina kada su se zajedno našli u Crnoj Gori. Oni su tada bili u istom društvu, a kako su oboje iz rijaliti-priče, zezali su se i smejali na tu temu. Bilo je priče da li će se naći zajedno u nekom takvom projektu. Ma sve kul i simpatično. Marko je tada bio slobodan dečko, pa i da su se muvali, kakve veze ima? Ona slobodna, on slobodan. Gde je problem? Onda je Atini nedavno hakovan profil, gde je imala mnogo pratilaca. Neko je kopao po starim objavama i našao je sliku gde su Marko i Atina, onda je objavio fotku kao da je Atina objavljuje ponovo. Portali su to videli i odmah su preneli da je bila s Markom, da su imali nešto, da Marko vara Lunu s njom. Uglavnom, ništa ona nije kriva. Kriv je manijak koji je hakovao profil i napravio sav haos: "Ne postoji muškarac na našoj estradi koji se meni nije nabacivao. Tu je odgovor na pitanje da li mi se Marko Miljković nabacivao. Moram da priznam da je Marko zaista lep dečko", rekla mi je Atina tada - počinje priču prijateljica estradne starlete i bivše učesnice rijalitija "Parovi". 

Foto: printscreen

Atina Ferari i Marko Miljković

- Naime, počeli su da joj prete fanovi Marka i Lune koji su ove objave shvatili kao atak na brak miljenika: "Ku*vo raspala, dr*co iz vile 'Parova', nisi svesna šta te čeka. Nisi smela da diraš u našu svetinju, u naše bogove Lunu i Marka. Sada će to sve debelo da te košta. Dr*co, ima da te pljujemo u lice gde god te budemo videli. Neće ti biti do života. Mala kravo, čuvaj se", slovila je jedna od poruka koju je Atina dobila u inboks tih dana. Prvo se smejala, blokirala je sve te profile, a onda su počele da stižu nove, iznova i iznova. Pretili su da će da joj seku oči i kosu, da će da je ubace u šahtu i da će da ode u kanalizaciju, gde i pripada. To je baš bilo jezivo. Bila je kod mene i tresla se. Nije znala šta da radi. Nikada nije doživela ništa slično čak i kada je bila u "Parovima", gde je svako svakome pretio. Ja sam je savetovala da se malo povuče i ode negde na nekoliko dana da se odmori. Nije htela da čuje za tu opciju. Onda se desilo ono najgore - nastavlja prijateljica starlete koja u nastavku odaje kakvu je neprijatnu situaciju imala u jednoj prodavnici pre nekoliko dana:

Poruke su bile bezazlene i niko od nas ih nije shvatao ozbiljno sve dok jednog dana Atina nije otišla do obližnje zdrave hrane da kupi neke namirnice. Tamo je srela ženu koja je, po svemu sudeći, bila Markov i Lunin fan. Kada ju je videla, počela je da joj se unosi u facu i da reži. Govorila joj je da je k*rva, da će da joj iskopa oči. Atina se udaljila, ali je gospođa počela da je pljuje i udara rukama. Radnice iz radnje su potrčale u pomoć i jedva su držale razjarenu ženu, dok je Atina pobegla iz radnje. Bilo je užasno. Imala je ogrebotine po rukama. Došla je kući, tresla se kao prut: "Baba je delovala kao da me mrzi iz dna duše. Kidisala je na mene kao da sam joj pobila pola porodice. Iz usta joj je letela pena i pljuvačka. Bila je pregadna. Bacila je kesu iz ruke i letela je da me bije. Spominjala je Marka i Lunu. Ona je njihov fan", ispričala mi je nakon incidenta koji se desio. Posle toga više nije smela nigde da ide sama. A da bi izbegla haos, Atina se spakovala i otišla van Beograda kod rodbine. Žao mi je što se to desilo zbog nečega za šta ona nije kriva - dodaje Atinina drugarica.

Podsetimo, nakon što je na Instagramu osvanula njena fotka s Markom Miljkovićem na kojoj je ona napisala da ga je imala pre Lune Đogani, nastao je pravi rat na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bork

pre 1 godinu

Kad vi novinarcici zamutite to je epilog vaseg po meni izmisljenog pisanja. Ko je ustvari ova rugoba da se o njoj piše, a da reklama. Marko rugobe negleda a ova slika je vesele druzine.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17