• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

25.07.2022

17:12

VESNA ĐOGANI OTKRILA KAKVE DEVOJKE VOLI NJEN MUŽ: Đole voli da pogleda, a devojke koje mu priđu znaju ovo! EVO ŠTA RADI SVAKOG JUTRA!

printscreen instagram

Estrada

VESNA ĐOGANI OTKRILA KAKVE DEVOJKE VOLI NJEN MUŽ: Đole voli da pogleda, a devojke koje mu priđu znaju ovo! EVO ŠTA RADI SVAKOG JUTRA!

Podeli vest

Pevačica Vesna Đogani otkrila je jutarnje rutine supruga Đoleta kada su na moru, pa se dotakla i mladih devojaka koje mu prilaze na plaži, kao i kako on odreguje u tim situacijama

Vesna Đogani trenutno se nalazi u jednom hotelu u Bečićima, koji, zajedno sa porodicom, posečuje redovno preko deset godina.

Foto: G. S.

Vesna Đogani

Ona na ovo letovalište nikada ne dolazi bez supruga Đoleta i dobro joj je poznato kako se on ponaša na odmoru, pa je otkrila koje su njegove rutine tokom letovanja na moru.

- Svakodnevno trenira. Kada smo kući ja sam ta koja ustaje ranije, mada ovde on ustaje prvi i kreće da trči. Istrenira, pozdravi se sa svim komšijama koje sreće ujutru i onda stavi peškire na plažu. Potom mi donese kaficu u sobu - rekla je pevačica.

Foto: printscreen instagram

Đole Đogani

Ona se otkrila i da li Đoletu prilaze devojke, gde je navela da to ne rade zbog njegovog stava i da ih odma saseče pogledom.

- Pa nekada davno i jesu. Sada i kada mu neko prilazi baš sam postala flegma na te stvari. Moj Đole ima taj jedan stav gde mu i ne prilazi svako. Te devojke koje bi ga i gledale i prišle znaju po njegovom pogledu da ne rade to. Jer ih on pogledom saseče. Prosto on ne voli takve. On više voli da pogleda neku mladu normalnu ženu koja izgleda jako prijatno i pristajno, a ništa prenaglašeno - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija