• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.S

28.07.2022

13:40

DIDI DŽEJ I JOVANA JEREMIĆ SE POMIRILE NA PEVAČICINOJ JAHTI! Ekskluzivni paparaco Informera - ovako je voditeljku dočekao Dijanin muž

informer.rs

Estrada

DIDI DŽEJ I JOVANA JEREMIĆ SE POMIRILE NA PEVAČICINOJ JAHTI! Ekskluzivni paparaco Informera - ovako je voditeljku dočekao Dijanin muž

Podeli vest

Pevacica Didi Dzej i kontraverzna voditeljka Jovana Jeremić zakopale ratne sekire, ovde dve dame paparaco Informera uslikao na skupocenoj jahti pevacicinog supruga

Žestok sukob Dijane Rokvić naciji poznatija kao Didi Džej i voditeljke Jovane Jeremić okončan je kako vidimo, jer zajedno uživaju na jahti Danijela Rokivća koji je inače muž popularne pevačice. 

Foto: informer.rs

Naime, Dijani se nije dopao tretman koji je dobila u emisiji, pa se čak pisalo i da je voditeljki pretio njen suprug Daniel Rokvić, a mi smo usnimili Jovanu koja je na pevačicin poziv odlučila da ih poseti na njihovoj jahti u Crnoj Gori, i to sa svojom ćerkom Leom.

Foto: informer.rs

Nakon što se Jovana srdačno pozdravila sa Dijanom i njenim mužem, oni su pomogli voditeljki i njenoj ćerki da uđu na jahtu, a onda su pevačica i voditeljka odmah porazgovarale u četiri oka, što smo uspeli da uslikamo!

Foto: informer.rs

Reklo bi se da je ovo bio ozbiljan razgovor, ali završen vrlo uspešno, te su voditeljka TV Pink i pevačica razmirice i sukobe ostavile daleko iza sebe i nastavile da uživaju u lepom julskom danu, dok se rashlađuju na luksuznoj jahti, koja je u vlasništvu pevačice i njenog supruga i nosi njeno ime.

Foto: informer.rs

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija