• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Stojanov

03.08.2022

07:00

PEVAČICA ZA SVE PARE UŽIVA U CRNOJ GORI! Ana Sević potrošila 3.000 evra za dan!

Estrada

PEVAČICA ZA SVE PARE UŽIVA U CRNOJ GORI! Ana Sević potrošila 3.000 evra za dan!

Podeli vest

Ana Sević je u Crnoj Gori potrošila 3.000 evra za samo četiri sata

Pevačica je sa suprugom Danielom Nedeljkovićem i ćerkama i sinom odsela u hotelu u Budvi, ali je bračni par prekjuče rešio da svoju decu ostavi dadiljama i ode na luksuznu žurku u Porto Novom.

- Ana i Daniel su odlučili da se časte! Otišli su na jednu luksuznu plažu, na kojoj je nedavno bio i Novak Đoković. Uživali su u skupom vinu, azijskoj hrani i dobroj muzici i to zadovoljstvo ih je koštalo čak 3.000 evra! - priča naš izvor blizak pevačici, koja se time pohvalila na Instagramu i pozirala na ljuljašci iznad mora.

Pratioci su je pohvalili da je za samo pet meseci od porođaja vratila devojačku liniju, a Ana je rekla da joj to nije bilo teško jer sve vreme juri za decom.

- Za manje od dve godine rodila sam dvoje dece, a nisam ni mlada, bogami. Sena ima samo godinu i po, a Simeon pet meseci, ali upadneš u taj neki fazon i ništa ti nije teško. Lorena je starija i odgovorna, uvek je tu da pripomogne - rekla je Sevićeva.

Od supruga dobila sat od 50.000E kad je rodila sina

Ana Sević je od supruga Daniela Nedeljkovića dobila sat od 50.000 evra kad je u martu rodila sina. Pevačica kaže da je biznismen od početka njihove veze nežan i pažljiv:

- Od samog početka naša ljubav je posebna. Moj suprug se trudi uvek da me iznenadi!


BONUS VIDEO:

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija