• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.08.2022

17:22

NEMIRNE GRUDI LUNE ĐOGANI! Pevačica silikone istakla u prvi plan - bezobrazno uvija kukovima! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

NEMIRNE GRUDI LUNE ĐOGANI! Pevačica silikone istakla u prvi plan - bezobrazno uvija kukovima! (VIDEO)

Podeli vest

Luna Đogani je nakon pobede u "Zadruzi 2" stala na ludi kamen sa Markom Miljkovićem kojeg je upoznala u popularnom Pinkovom rijalitiju, a nedugo nakon toga stali su na ludi kamen. Đoganijeva i Marko odlučili su da pokrenu biznis tako što će se snimati za Jutjub, a od toga i danas, nekoliko godina kasnije, odlično zarađuju

Pored Jutjuba Luna se jedno vreme bavila i pevanjem, a sada je postala aktivna na TikToku gde svoje fanove često obraduje zanimljivim video snimcima, te je tako bilo i sada.

Đoganijeva je na popularnoj društvenoj mreži objavila snimak na kom je bila u gornjem delu bikinija i kratkom sorcu, te je silikonske grudi istakla u prvi plan.

 

 

Luna se tu nije zaustavila, pa je tako i "bezobrazno" počela da uvija kukovima, a malo je falilo nemirnim grudima da ispadnu iz minijaturnog bikinija.

- "Luna je top mama", "Zgodno oko Markovo", "Vau, kakva mačka", "Lepotica" - samo su neki od komentara ispod njene objave.

Marko je nedavno priznao da snimanje za Jutjub ne gledaju kao posao, već kao hobi:

 Kao prvo, ne gledamo više na Jutjub kao na naš posao, to je bila greška u startu, ali greška koju ćemo ispraviti, sada na Jutjub gledamo kao na vrstu hobija koji će nam eto donositi određenu mesečnu zaradu i na taj način će naša motivacija biti veća. Što se tiče uspeha našeg kanala, da prezadovoljni smo šta smo postigli u protekle dve godine. Iskreno, nismo ni sanjali o ovakvom uspehu i to nam je bas drago – rekao je Miljković nedavno za "Nemazabranjenih"

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija