• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

06.08.2022

10:18

OVO SU BRAT I SESTRA FILIPA ŽIVOJINOVIĆA! Bobina ćerka pleni svojom lepotom, dok mu je sin poznati košarkaš!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

OVO SU BRAT I SESTRA FILIPA ŽIVOJINOVIĆA! Bobina ćerka pleni svojom lepotom, dok mu je sin poznati košarkaš!

Podeli vest

Filip Živojinović objavio je fotografiju na kojoj zagrljen je sa bratom i sestrom po ocu. Njegov brat takođe je poznat javnosti po neverovatnom talentu za košarku

Filip Živojinović, sin Bobe Živojinovića uživa u skladnom braku sa pevačicom Aleksandrom Prijović, a u medijima se retko pojavljuje.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Boba je Filipa dobio iz ljubavi sa Zoricom Nakić, koja se kasnije udala za bivšeg hrvatskog košarkaša Iva Nakića sa kojim ima dvoje dece Ivu i Marija koji je poznati košarkaš, a u jednom trenutku je igrao za Real Madrid.

Filip je sada na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa bratom i sestrom, na kojoj su njih troje zagrljeni, a osmeh, koji govori o tome koliko su bliski, su raširili od uva do uva.

- Porodica - napisao je Filip.

Mario je jednom prilikom govorio za domaće medije, gde je rekao da i pored brojnih obaveza, stiže da posluša i po koju pesmu:

- Osim košarke, koja je moja najveća ljubav i naravno odličnog uspeha u školi, bez kojeg se i ne može biti član Real Madrida, obožavam muziku i slušam baš sve i u svakom slobodnom trenutku, jer to me relaksira i čini dodatno srećnim i zadovoljnim - rekao je ovaj mladi sportista u jednom intervjuu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija