• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.08.2022

12:45

SNEŽANA ĐURIŠIĆ DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA! Pevačica nije planirala dijetu, ali je imala ozbiljan razlog da izgubi kilograme!

Estrada

SNEŽANA ĐURIŠIĆ DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA! Pevačica nije planirala dijetu, ali je imala ozbiljan razlog da izgubi kilograme!

Podeli vest

Pevačica Snežana Đurišić bila je jedna od najlepših žena estrade i dok ne imala koji kilogram viška. Sada može da se pohvali da je sredila liniju, a evo kako

Snežana Đurišić oduvek je važila za jednu od najlepših žena na estradi, ali njena karijera nije zasnovana na izgledu, već na vanvremenskim hitovima koje je snimala.

Foto: printscreen instagram/snezana.djurisic_

Sneđana Đurišić

Ona u poslednjig nekoliko godina ima nešto više kilograma nego pre, ali u poslednje vreme nikom nije promaklo da je Snežana doterala liniju koju ponosno šeta.

- Mislim da sam iz inata smršala. Što sam više nervozna i umorna, ja sam bolja i lepša. Šalu na stranu, skinula sam se sa slatkiša i hleba i eto - otkrila je članica žirija takmičenja ''Zvezde Granda''.

Foto: Informer

Snežana Đurišić

Đurišićeva ne krije i to da joj nije bilo lako da smrša, jer je po prirodi veliki hedonista koji uživa u raznim đakonijama, a najviše slatkišima kojih joj je bilo najteže da se odrekne. Ipak, i dalje uživa u kuvanju iako na meniju nisu njene omiljene poslastice.

- U ovo letnje vreme najradije spremam sataraš, to mi prija na vrućinama. Generalno sva laganija hrana, povrća mnogo, meso, i naravno voćne salate - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija