• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

15.08.2022

09:56

SORAJA PROGOVORILA POSLE 4 GODINE! Starleta se prvi put oglasila nakon zabrane ulaska u Srbiju, pa spomenula trudnoću Ane Korać!

Instagram/printscreen

Estrada

SORAJA PROGOVORILA POSLE 4 GODINE! Starleta se prvi put oglasila nakon zabrane ulaska u Srbiju, pa spomenula trudnoću Ane Korać!

Podeli vest

Popularnoj starleti Soraji Vučelić več četiri godine zabranjen je ulazak u Srbiju, a ona se od tada nije oglašavala za naše medije. Sad je javno progovorila čime se bavi i šta joj najviše nedostaje iz Srbije, kao i u kakvim je odnosima sa Anom Korać s kojom je bila dobra drugarica

Soraja je gostovala u emisiji "Premijera" posle duže vremena i tom prilikom otkrila čime se bavi:

Foto: printscreen

Soraja otkrila čime se sada bavi...

- Znaš kako, živim na relaciji Dizeldorf-Moskva. U Nemačkoj imam firme, u Moskvi više uživam, ali volim i naša mesta. Nisam sad nešto tip koji voli da izlazi, više ručak, večera, putovanja sa prijateljima. Ja sam večiti avanturista. I kad sam živela u Beogradu, ne znam da li sam 10 dana bila na istom mestu, to ću da radim do kraja života - počela je Soraja kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju.

- Volim Srbiju, to mi je najlepši period života. Najviše mi nedostaje to da okupim brojno društvo, veći deo društva mi je u Srbiji, to mi nedostaje. Ne volim nova prijateljstva, gajim ih godinama, sa kim se družim, kome verujem. Nisam za nova poznanstva - kaže ona.

Foto: printscreen

Ana Korać, Dušica Jakovljević i Soraja Vučelić

Soraja je progovorila i o svojoj ljubavi, te otkrila da li je stala ili će stati na "ludi kamen".

- Luda sam i bez kamena. Znaš kako, može se reći, ne bih mogla precizno da pričam o tome, ali kao da jesam. Kod mene je problem što ne znam normalno da se zaljubim, večiti sam sanjar, ne znam da budem u normalnom stadijumu zaljubljenosti, već ono, kako se kaže, poludeo od ljubavi. Mogu tako da nazovem to stanje. Ovo mi je trenutno najveća ljubav, nema veze sa tim prostorima, nije naš čovek, ne može se tako reći. I jeste i nije - dodaje Soraja.

Ona je prokomentarisala i to što je njena prijateljica Ana Korać trudna.

- Ja sam prva saznala da je Ana trudna, jako sam bila srećna zbog nje, oduvek je to volela, pričala da jedva čeka to. Baš sam srećna zbog nje, nadam se da će joj se ostvariti sve što je požela - rekla je ona.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Covece, ova zena ne primecuje da su joj sise vece od glave, a i ta glava rizikuje da "padne" kako je dug a tanak vrat nosi. Uzas.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija