• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

16.08.2022

07:05

FOLK ZVEZDA PODELILA NASLEDSTVO NA RAVNE ČASTI! Vesna napisala testament!

Estrada

FOLK ZVEZDA PODELILA NASLEDSTVO NA RAVNE ČASTI! Vesna napisala testament!

Podeli vest

Pevačica Vesna Zmijanac ostavila je nekretnine u Beogradu i Atini ćerki Nikoliji, a po jedan stan prepisala je i unukama Rei i Hani. Kuću na Bukulji, automobile i novac deliće Nikolija i njen muž Relja Popović

Vesna Zmijanac (65) napisala je testament! Legendarna pevačica nedavno se sastala sa advokatom kako bi podelila nasledstvo, koje uključuje četiri stana, kuću, dva automobila i podeblji bankovni račun.

Foto: Zoran Sinko

Vesna Zmijanac

Ona je unukama Rei (6) i Hani (1) ostavila po jedan stan u Beogradu, ali nije zaboravila ni ćerku Nikoliju i zeta Relju Popovića, kojima će takođe pripasti dobar deo pevačicinog bogatstva!

- Vesna Zmijanac je tokom karijere zaradila mnogo novca, koji je ulagala u nekretnine. Vlasnica je tri stana u Beogradu, stana u Atini i kuće na Bukulji. Da bi sve raspodelila onako kako želi, nedavno se našla sa advokatom i napisala testament. Sve što ima ostavila je ćerki, unukama, ali i zetu - priča dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, pevačica se trudila da obezbedi ćerku, ali i unuke.

Foto: Instagram printscreen/vesna_zmijanac_official

Nikolija i Vesna Zmijanac

- Vesna živi u jednom stanu u Beogradu, dok je druga dva kupila da bi ih izdavala. Onaj u kome živi prepisala je ćerki Nikoliji! On je najveći od tri i na najboljoj je lokaciji, pošto se nalazi u Kneza Miloša. Platila ga je čak 400.000 evra! Druga dva su takođe u Beogradu, samo su malo manja, ali luksuzno opremljena. Njih je ostavila unukama Rei i Hani, svakoj po jedan. Nikoliji je takođe pripao i stan u Atini u kom je živela tokom studija u Grčkoj - kaže naš sagovornik.

On dodaje da Vesna nije zaboravila ni zeta Relju, kog obožava i gleda kao sina!

- Mnogima zvuči neverovatno, ali ga je uključila u testament. Njih dvoje su se poslednjih godina baš zbližili, jer on često dolazi u kuću na Bukulji i pomaže joj. Vesna mu skuva domaći ručak, pa onda ćaskaju, sređuju dvorište... Nikolija i on će deliti kuću i imanje na Bukulji, kao i svu njenu pokretnu imovinu, uključujući dva automobila. Njima će pripasti i poveća suma novca, koju je Vesna uštedela i nalazi se na njenom bankovnom računu. Čak ni njeni najbliži ne znaju o kojoj je sumi reč, jer to krije - priča naš izvor.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NaseSrpskoKosovo

pre 1 godinu

... А није ми изгладала баш тако лоше...?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija