• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.T.

17.08.2022

16:47

TAMARA ĐURIĆ NE ŽIVI SA OCEM SVOJE NASLEDNICE! Starleta stavila tačku na ljubav sa Nikolom: Već dugo nisu u bračnoj zajednici

HIT dodatak/informer

Estrada

TAMARA ĐURIĆ NE ŽIVI SA OCEM SVOJE NASLEDNICE! Starleta stavila tačku na ljubav sa Nikolom: Već dugo nisu u bračnoj zajednici

Podeli vest

Dugo se spekulisalo o bračnom statusu Tamare Đurić koja je sa svojim izabranikom Nikolom pre godinu dana dobila ćerkicu kojoj su dali ime Tamara. Kako je sada otkrio izvor Informera, popularna starleta i Nikola već duže vreme ne žive zajedno i više nisu u ljubavi

Kako je nam je rekao izvor blizak Đurićevoj, Nikola i ona se viđaju samo oko deteta.

Foto: G.T.

Tamara Đurić ne živi sa ocem svog deteta

- Tamara i Nikola već dugo nisu u bračnoj zajednici, viđaju se samo oko deteta. Funkcionišu super, ali više nisu u ljubavi. Ne žive ni na istoj adresi. Rekla mi je da su oni potpuno dve različite osobe, ali da će ostati dobri prijatelji. Svima je poznato da je i sa svojim bivšim momkom Makaronom ostala u najboljim odnosima, tako je i sa Nikolom - otkrio je izvor blizak Tamari za Informer.

Tim povodom pozvali smo i Đurićevu za komentar, koja je potvrdila ove navode.

Foto: printscreen

Oglasila se Tamara Đurić

- Puno se pričalo o tome i više ne želim da govorim o tome. Koga briga ko s kim spava?! Mi se odlično slažemo oko deteta. Nikola i ja nismo bili opštinski venčani, ali smo najbolji roditelji - kratko nam je prokomentarisala Tamara Đurić.

Podsetimo, starleta je nedavno operisala nos u Turskoj, ali ta intervencija nije ispala dobro pa su mnogi njen izgled upoređivali sa Majklom Džeksonom. Tamara je zbog toga odlučila ponovo da ode na operaciju kako bi svoj nos dovela do savršenstva. Đurićeva je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

 

BONUS VIDEO:

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija