• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

20.08.2022

07:00

BUKTI RAT! PEVAČICE SE ŽESTOKO POSVAĐALE ZBOG GEJEVA! Seka: Oni su te stvorili! Ana: Nisi prava vernica!

Dejan Milićević/printscreen

Estrada

BUKTI RAT! PEVAČICE SE ŽESTOKO POSVAĐALE ZBOG GEJEVA! Seka: Oni su te stvorili! Ana: Nisi prava vernica!

Podeli vest

Ana Nikolić i Seka Aleksić posvađale su se zbog gejeva! Haos je nastao kad je Ana izjavila da homoseksualci ne treba da paradiraju ulicama Beograda na Evroprajdu, koji će biti održan od 12. do 18. septembra

To je Seki baš zasmetalo, pa je poručila da joj je neshvatljiv stav koleginice čiji su fanovi mahom gejevi!

- Pojedine pevačice su stvorili pe*eri i tačka - napisala je Aleksićeva na Tviteru aludirajući na Nikolićevu, ali se tu nije zaustavila:

- Ako neko veruje u Boga, kao što kaže, mora da zna da ne treba nikog da osuđuje da njemu ne bi sudili! Ne treba da nas zanima da li je istopolni odnos greh, pred Bogom odgovaramo samo za naše grehe, ne za tuđe.

Foto: printscreen

Seka Aleksić zaratila sa Anom Nikolić zbog gejeva

Seka tvrdi da je, za razliku od Ane, ostala dosledna sebi:

- I dalje sam ista, volim sve ljude i delim ih na dobre i loše. Tu sam da ispravljam sebe, a ne druge. Gledam svoja posla i naučena sam da praštam. Zbog toga neću više nastavljati polemiku oko ovoga.

Revoltirana

Nikolićeva, očekivano, nije ostala dužna Aleksićevoj, koja se poslednjih godina posvetila veri i često sa porodicom posećuje manastire.

- Pravi primer dvolične osobe! 'Vernica' malo paradira po manastirima, a malo na gej paradama. To mi je kontradiktorno. Ne podržavam paradiranje, a naročito ljude koji se lažno predstavljaju - bila je oštra pop zvezda na Instagramu.

Foto: ATAIMAGES

Ana Nikolić se posvađala sa Sekom Aleksić

Nikolićeva se pravdala da je pogrešno shvaćena i da nema ništa protiv LGBT populacije, već je samo protivnik Evroprajda.

- Za miševe koji me nisu razumeli: svi znaju da podržavam gej populaciju, ali ne i paradiranje kao stil života, bez obzira da li je reč o se*sualnom ili verskom opredeljenju. Svako neka radi šta hoće u četiri zida, ali nema šta da traži na ulici. Ne razumem čemu potreba da se maše svojom se*sualnom orijentacijom ljudima ispred nosa! To izaziva revolt kod naroda - napisala je Ana i dodala da njena koleginica zapravo koristi gejeve za reklamu:

- Nikada nisam okrenula leđa LGBT populaciji, ali ih nisam ni koristila za marketing. Ne zanima me kog su opredeljenja, vere ili nacije moji fanovi!

Ne šeta s krstom

Podsetimo, Ana je prekjuče izjavila da osuđuje Evroprajd i da razume vernike koji se protive održavanju gej parade:

- Podržavam to što je Srpska pravoslavna crkva protiv takvih manifestacija. Na tim gej paradama učesnici nose neke svoje simbole, zastave... Pa evo, ja sam hrišćanka i pravoslavka, ali ne šetam ulicom u mantiji! Ne paradiram s krstom i vičem: "Strejt sam!" Što bi onda oni to radili? - rekla je Nikolićeva.

Nata: Ana se nije dobro izrazila

Prošlogodišnja kuma gej parade Nataša Bekvalac stala je u odbranu Ane Nikolić.

- Ne liči mi na Anu da kaže tako nešto. Iskreno, ništa je nisam razumela. Ona je dobronamerna osoba, nemojte da joj zamerite, možda joj se omaklo... - rekla je Nata.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija