• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

22.08.2022

07:00

KAĆA ŽIVKOVIĆ PODRŽALA KOLEGINICU KOJA SE PROTIVI GEJ PARADI: Ne napadajte Anu zbog gejeva, žena je u pravu!

Pixabay/informer

Estrada

KAĆA ŽIVKOVIĆ PODRŽALA KOLEGINICU KOJA SE PROTIVI GEJ PARADI: Ne napadajte Anu zbog gejeva, žena je u pravu!

Podeli vest

Kaća Živković stala je u odbranu koleginice Ane Nikolić, koja je izjavila da je protiv gej parade

I dok su mnogi, poput Seke Aleksić, osuli "drvlje i kamenje" po pop zvezdi jer smatra da homoseksualci ne treba da paradiraju Beogradom, mlada pevačica ima drugačije mišljenje.

Zloupotreba

Kaća kaže da je Ana samo izgovorila ono što srpski narod misli i da je srećna što je Evroprajd otkazan!

- Ana Nikolić svojim komentarom o gej paradi nije nikoga uvredila, i ko god da je kritikuje zbog toga, zlonameran je! Ovo nije samo kolegijalna podrška Ani. Naprotiv, podržavam njen stav, a sigurna sam da tako misli većina našeg naroda! Svi treba da je podrže, a ne da je napadaju - priča Živkovićeva i dodaje:

Foto: printscreen

Pevačica Katarina Živković

- Drago mi je što je Evroprajd, koji je trebalo da bude održan od 12. do 18. septembra u Beogradu, otkazan. Nije ni vreme ni mesto za to!

Kaća smatra da organizacije koje stoje iza gej parade zloupotrebljavaju LGBT populaciju.

- Mnogi moji prijatelji su homoseksualci i žive normalno u Srbiji. Zato smatram da ih organizatori gej parada zloupotrebljavaju! Oni rade na uništavanju porodice kao osnovnog i najjačeg stuba društva, a samim tim i države. Kao da im nije dovoljno to što nam zemlju godinama napadaju s raznih strana! Održavanje gej parade bi u ovom trenutku, kada imamo i probleme na Kosovu i Metohiji, bio napad na našu državu - kaže Živkovićeva i poručuje da promovisanje homoseksualizma nije pravi način borbe:

- Paradiranje, promovisanje i nametanje homoseksualizma pogrešan je put. Ako smatraju da su im neka prava ugrožena, to se rešava peticijama i predlozima Skupštini, a ne na ulici.

Prva osudila

Nikolićeva je među prvima sa estrade izjavila da se protivi gej paradi u Beogradu.

Foto: Foto: G.T.

Pevačica Ana Nikolić

- Svako nek radi šta želi između četiri zida, ali nema šta da traži na ulici. Ne razumem, čemu potreba da se maše svojom seksualnom orijentacijom ljudima ispred nosa?! Na tim manifestacijama učesnici nose neke svoje simbole, zastave... Pa evo, ja sam hrišćanka i pravoslavka, ali ne šetam ulicom u mantiji s krstom i vičem: "Strejt sam!" - rekla je Ana, dok joj je Seka Aleksić odmah odbrusila na Tviteru:

- Pojedine pevačice su stvorili gejevi! Ja volim sve ljude i delim ih na dobre i loše!

Anđelina: Žao mi je što je parada otkazana

Anđela Vujović, poznatija kao Anđelina, kaže da joj je žao što je Evroprajd otkazan:

- Trebalo je da nastupam 17. septembra zajedno sa Editom Aradinović i Sarom Jo... Uvek sam za ljubav! Žao mi je ljudi koji osuđuju LGBT populaciju, jer niko nema pravo da zaviruje u nečije srce. Bog nikad nikog nije mrzeo i uvek je za ljubav!

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17