• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.08.2022

21:33

Barbara Bobak "duplo gora" poručuje: "Sad malo pati" (VIDEO)

Privatna arhiva

Estrada

Barbara Bobak "duplo gora" poručuje: "Sad malo pati" (VIDEO)

Podeli vest

Nakon numere “Duplo gora”, čiji je tekst pesme napisala upravo mlada pevačica u usponu Barbara Bobak, pred kraj leta nam stiže novo osveženje

Kako samoj sebi godinama unazad krči put na estradnom nebu, reklo bi se da u protekle dve godine to definitivno radi na pravi način.

Pevačica nikada nije štedela novac kada je reč o ulaganju u njenu karijeru, što dokazuju i spotovi koje je do sada predstavila publici.

Foto: Privatna arhiva

Pevačica Barbara Bobak snimila novu pesmu

Naime, ona je u spotu za novu pesmu “pokidala" u kožnjaku, a potom su usledili vreli kadrovi, koje možemo videti u tizeru na njenom Instagram nalogu.

Upravo zbog ove izazovne kombinacije, muškaricima će "popadati vilice".

Reklo bi se da i ova numera, devojke neće ostaviti ravnodušnim, a i momci će nakon odslušanih reči, poput: “U svakoj tražiš mene gram, al’ zore pijan čekaš sam”, “Kada tuga krv ti prolije, dok ljubiš moje kopije”, defitivno preispitati svoje postupke.

- Tekst je, baš onakav kakav ja volim, okrenut u korist jakih žena koje ne pristaju ni na kakve kompromise i ni na šta manje od sebi ravnog - započinje Barbara i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

Barbara Bobak snimila novu pesmu

- Rade Rakazov je odradio izuzetan posao, kada smo stupili u kontakt pitao me je u kom smeru želim da ide tekst, sve što sam rekla bilo je: “Piši šta god želiš, samo ne želim da žena iz ove priče bude tužna, prevarena, ostavljena, neka i bude, ali neka to bude predstavljeno kao nešto što ju je ojačalo a ne uništilo” i upravo je to i uradio - završava Bobakova.
 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija