• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.08.2022

15:44

VERIO SE PEVAČ KOJI ŽELI DA POSTANE ŽENA! Zvezda Granda jednom objavom šokirao javnost! (FOTO)

printscreen facebook

Estrada

VERIO SE PEVAČ KOJI ŽELI DA POSTANE ŽENA! Zvezda Granda jednom objavom šokirao javnost! (FOTO)

Podeli vest

Pevač Stefan Lukić, koji je navodno odlučio da promeni pol, jednom objavom na društvenim mrežama šokirao je javnost, kada je otkrio da želi da stane na ludi kamen

Stefi Gazela, kako se sada zove, rešio je da se ženi, a o tome je obavestio svoje pratioce na društvenoj mreži Fejsbuk.

Stefan je otkrio da je verio devojku, a na pomenutoj drušvenoj mreži objavio je nekoliko fotografija sa vereničkim prstenom i napisao: "rekla je da".

Foto: printscreen facebook

Objava Stefana Lukića

Mladi pevač Stefan Lukić 2013. godine oduševio je i članove žirija i publiku neverovatnom bojom glasa, zbog čega su mu svi predviđali blistavu karijeru. Lukić je provukao pažnju javnosti zbog talenta za muziku i još boljeg scenskog nastupa, a takmičenje u "Zvezdama Granda" donelo mu je mogućnost da nastupa u mnogim klubovima.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beograđanin

pre 1 godinu

Daj te više unormalite se. Koga zanimaju ovakvi ne bitni likovi i šta oni rade i planiraju. Izgleda što bolesnije to udarnija vest.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija