• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M.

26.08.2022

08:32

OGLASIO SE PEVAČ ZVEZDA GRANDA: Ne menjam pol, zaprosio sam devojku!

printscreen facebook

Estrada

OGLASIO SE PEVAČ ZVEZDA GRANDA: Ne menjam pol, zaprosio sam devojku!

Podeli vest

Pevač "Zvezda Granda" Stefan Lukić kaže da ne menja pol, već da se ženi! Nakon što su se pojavile fotografije na kojima je obučen kao žensko, mladi muzičar je na Fejsbuku objavio vest da je verio devojku

Stefan, koji se na lažnim profilima predstavlja kao Stefi Gazela, postavio je fotku na kojoj pozira sa nepoznatom ženom, ali i sliku njene ruke na kojoj sija zlatni prsten i ispod napisao: "Rekla je da."

Foto: printscreen facebook

Pevač Stefan Lukić zaprosio devojku

On je u jeku priče o tome da menja pol obavestio javnost da se ženi devojkom koju do tada nigde nije pokazao, niti je slike sa njom objavljivao na društvenim mrežama, pa su njegovi pratioci posumnjali da je sve inscenirao.

- "Kako je providan, reči nemam. Kakva crna devojka, pa on može da ima samo dečka!", "Kako nikada nije pokazao devojku, kojom planira da se oženi?", "Očajnički potez čoveka koji krije svoju seksualnu orijentaciju", "Stefan izgleda ženstvenije od buduće žene", "Ovo na slici nije prsten za nju, vidi se da joj je mali. Ako se taj ženi, ja sam Bil Gejts" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Foto: printscreen facebook

Pevač Stefan Lukić

Uprkos tome što mu niko ne veruje da će uskoro obući svadbarsko odelo, Stefan poručuje da će dokazati suprotno.

- Ljudi, ne menjam pol, zar ne vidite da sam zaprosio devojku? - kaže pevač, koji i dalje tvrdi da mu je cela afera nameštena:

- Neko mi smešta. Ako na nekim slikama ličim na ženu, to je sigurno foto-montaža. Očigledno žele da mi unište karijeru, jer im smeta što nastupam po Kruševcu i okolini.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija