• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

26.08.2022

11:44

PAPARACO! Ilda se sa mužem i ćerkom vratila iz Amerike u Srbiju! Pevačica otkrila čime se bavi na drugom kraju sveta! (FOTO, VIDEO)

Miloš Rafailović

Estrada

PAPARACO! Ilda se sa mužem i ćerkom vratila iz Amerike u Srbiju! Pevačica otkrila čime se bavi na drugom kraju sveta! (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Ilda Šaulić vratila se posle dva meseca iz Amerike u Srbiju

Ekipa Informera uhvatila je pevačicu dok je na aerodromu "Nikola Tesla" sa suprugom Bojanom Vučkovićem i ćerkom Emom vukla kofere.

Foto: Miloš Rafailović

Ilda Šulić se vratila u Srbiju

- Srećna sam što sam kod kuće! Trenutno živim na relaciji Srbija-Amerika, pa se tamo vraćam već u decembru i ostajem tokom zime. Držim časove tenisa deci i super mi ide! Na tu ideju sam došla zajedno sa suprugom koji se bavi sportom i ima školu fudbala u Americi duže od 20 godina - kaže ćerka Šabana Šaulića i dodaje:

- Naravno, nisam odustala od pevanja. Biće novih pesama uskoro - rekla nam je Ilda Šulić.

Foto: Miloš Rafailović

Ilda Šaulić na aerodromu "Nikola Tesla"

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija