• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

28.08.2022

13:00

PROMENILA LIČNI OPIS JOŠ PRE 18. GODINE! Đina Džinović je ovako ranije izgledala, a evo šta je operisala!

Instagram/djinadzinovic

Estrada

PROMENILA LIČNI OPIS JOŠ PRE 18. GODINE! Đina Džinović je ovako ranije izgledala, a evo šta je operisala!

Podeli vest

Đina Džinović, ćerka modne kreatorke Meline i proslavljenog pevača Harisa Džinovića, od svog prvog pojavljivanja u medijima privlači veliku pažnju javnosti, a evo kako je izgledala pre svih operacija koje je imala

Đina i pored toga što je ćerka poznatih roditelja veoma aktivna na društvenim mrežama. Njena lepota i vitka linija definitivno su joj pomogli da se probije u moru influensera i sada na instagramu ima čak 113 hiljada pratilaca. Ona je imala neke nepravilnosti koje je odlučila da koriguje pre nego što se upustila u javni život, pa je još pre navršene 18. godine odlučila da uradi usta.

Foto: printscreen

Dugo je odbijala da prizna, ali je onda jednom prilikom na storiju otkrila da je ubrizgala 3 mililitra hijalurona kako bi joj usne izgledale lepše i punije. Nekad je imala problem sa gojaznošću, pa se pridržavala strogih dijeta i redovnih treninga, ali ono što nije uspela da reši su hip dips, odnosno udubljenja na kukovima.

Foto: printscreen

Ona je odlučila da taj problem što pre sankcioniše, te se podvrgla estetskoj korekciji hijaluronom. U jednoj poznatoj klinici u Beogradu ubrizgali su joj određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat.

Foto: printscreen

Inače, takođe se spekuliše se da je Đina korigovala i nos jer su slike od pre i slike od sad poprilično drugačije. Nos joj je ranije bio veći i imao je grbu, a sad je dosta ravniji i prćastiji.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija