• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.08.2022

21:56

TRANSRODNA PEVAČICA POZIRALA U VENČANICI! Elektra Elit napravila haos na društvenim mrežama - u ovom izdanju je do sada nismo videli! (FOTO)

Estrada

TRANSRODNA PEVAČICA POZIRALA U VENČANICI! Elektra Elit napravila haos na društvenim mrežama - u ovom izdanju je do sada nismo videli! (FOTO)

Podeli vest

Transrodna pevačica i jedna od srpskih deklarisanih prostitutki, Elektra Elit, obukla je venčanicu, a objavom na društvenim mrežama napravila je haos

Elektra je snimala spot za svoju novu duetsku pesmu, a pevačica je odlučila da se pojavi u izdanju u kojem je do sada nismo videli. Ona je ponosno pozirala pored nabildovanog manekena čija je koža bila obojena u bojama zastave Srbije.

 

 

- Veliki projekti uskoro - napisala je pevačica u opisu objave na Instagramu.

- "Idemo lavice moja", "Ludilo", "Samo je jedna kraljica" - neki su od komentara na društvenoj mrežama.

Nedavno se u medijima pojavila vest da će se Elektra Elit navodno naći od septrembra u "Zadruzi 6".

- Elektra će možda ući u "Zadrugu", pričali smo o tome. Mislim da je vreme da ljudi nju upoznaju u pravom svetlu. Dosta je bilo ovih prekrivenih, sada je red da narod vidi šta je pravi šou program. Elektra je oduvek bila neko ko je otvoren i ko nema dlake na jeziku, zbog čega je ovo idealan format za nju - rekao je nedavno izvor, pa dodao:

 

 

- Jedini problem je to što Elektra ima biznis Švici, gde dobija para, bogaoca, pa treba da organizuje to, kako može da prolongira. Ona bi u rijalitiju pobedila, uzela bi 50.000 evra, ne bi trepnula, ona bi držala šou sve vreme. Njena pojava je takva - otkrio je nedavno izvor za "Kurir", a da li će pevačica zaista ući u rijaliti, ostaje nam da vidimo...

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija