• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dnevno.hr/Informer/D.S.

04.09.2022

08:50

IGOR MU ZAPALIO CRNU SVEĆU ISPRED KUĆE, A SAD SE DRUŽE! Milan Popović opravdava Kojića: Jasno mi je zbog čega je morao to da uradi!

printscreen

Estrada

IGOR MU ZAPALIO CRNU SVEĆU ISPRED KUĆE, A SAD SE DRUŽE! Milan Popović opravdava Kojića: Jasno mi je zbog čega je morao to da uradi!

Podeli vest

Bivši emotivni partneri pevačice Severine Vučković, Milan Popović i Igor Kojić, šokirali su javnost kada su priznali da su postali prijatelji, a uskoro i saradnici. Međutim, mnogima nije bilo jasno kako je biznismen prešao Igoru preko toga da mu je Kojić ostavio crnu sveću ispred doma

Biznismen Milan Popović i bivši partner Severine Vučković nedavno je sve iznenadio kada je objavio fotografiju sa bivšim mužem pevačice Igorem Kojićem.

Mnogi su se tada setili i crne sveće koju je Igor postavio ispred kuće Milana Popovića, pa i da je na taj način bacio "crnu magiju". Milan je otkrio za Dnevno.hr da je o tome pričao sa Kojićem.

- Svojevremeno vam je Igor Kojić zapalio crnu sveću pred vašim domom u Zagrebu, a danas ste u dobrim odnosima. Zamerate li mu taj čin, jeste li ikada o tome razgovarali?

Foto: Instagram/printscreen

Igor Kojić i Milan Popović

- Ja sam pročitao iz ovih medija koji aktivno promovišu Severinu i koji aktivno napadaju mene, da smo Igor i ja bili neprijatelji i da smo se sad odjednom pomirili. Igor Kojić i ja nikad nismo bili neprijatelji. Niti smo bili suparnici, niti smo bili konkurencija jedan drugom. Znači, život je tako hteo da je Igor Kojić bio taj koji je najviše vremena provodio s našim sinom - pričao je Milan, pa dodao:

- Ja nisam mogao da provodim više vremena sa sinom jer sam bio ograničen sudskom presudom, Severina zbog svojih obaveza, tako da je praktično sva obaveza nad detetom pala na Igora Kojića. Ludo bi bilo da ja od takvog čoveka pravim sebi neprijatelja. To što je Igor napravio s to svećom, s obzirom na to da sada znam celu situaciju, njegov stav i njegovo iskustvo, njegov doživljaj odnosa sa Severinom, ne zameram mu ni malo za tu sveću, jer mi je potpuno jasno šta se dogodilo i mislim da je i njemu jasno. Koliko je njemu žao za to što se dogodilo, toliko je i meni žao da je morao tako nešto napraviti.

Foto: instagram/severina

Igor Kojić i Severina Vučković

Podsećamo, Milan Popović je optužio Igora Kojića koji je tada bio Severinin emotivni partner da mu je ostavio sveću sa katranom ispred porodičnog doma. Povodom ovoga, održano je saslušanje u Zagrebu, a Kebin sin je pred nadležnim organima priznao delo.

Sa druge strane, Popović ni tada nije krivio Igora za taj čin, već smatra da je on izmanipulisan od strane pevačice.

Foto: printscreen instagram

Igor Kojić, Severina Vučković i Milan Popović

- Znate šta. Ja mislim da Igor nije kriv ni za šta. On je jednostavno izmanipulisan i uvučen u proces u kom ne bi trebalo ni za šta da se pita. Severina je pravi naručilac postavljanja sveće. Očigledno je da za probleme s kojima se suočava u poslednje vreme u životu, na poslu i sudu krivi mene umesto da analizira sebe, način na koji se odnosi prema ljudima i šta im sve radi, uključujući tu i sopstveno dete. Postavljanje sveće, inače poznati ritual crne magije, samo je dokaz krajnjeg očaja i nemoći - rekao je Milan pre tri godine.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija