• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer.rs

06.09.2022

13:10

SAŠA MIRKOVIĆ PROGOVORIO O BAKI PRASETU: Stanimo mu na put dok se još neko nije ubio!

Insider / Aleksandar Jovanović

Estrada

SAŠA MIRKOVIĆ PROGOVORIO O BAKI PRASETU: Stanimo mu na put dok se još neko nije ubio!

Podeli vest

Estradni menadžer Saša Mirković podržao je vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića u nameri da raskrinka jutjubera Baku Praseta, smatrajući da je jutjuber "toliko zagrizao sa nasiljem na društvenim mrežama da neko mora da mu stane na put"

Saša Mirković, vlasnik Hype televizije i produkcije iz Beograda, čuveni estradni menadžer, pružio je javnu podršku Željku Mitroviću u sporu sa jutjuberom Bogdanom Ilićem poznatijim kao Baka Prase.

Saša kaže kako je konačno došlo vreme da se Prasetovim delima stane na kraj.

Prešao sve granice

Foto: Informer

Saša Mirković

- Mali Ilić je toliko zagrizao s tim nasiljem na mrežama, da je to prešlo sve granice. To onako upotpunjava sa svim ljudima koji mu se iole ne sviđaju ili koji su uspješni u svojim poslovima. Prvo je krenuo od klinaca, jer mi stariji možemo nekako to da ispratimo, ali deca to ne mogu da istrpe, posebno te njegove nasilnike koji stoje iza tih njegovih klipova i šalju po Instagramu po petsto, hiljadu poruka. To su stravične poruke, da ja nemam reči. Zamislite sada tu decu kada im se on "nakači", a koje on inspiriše. Onda dođe po hiljadu komentara. Prete im, nazivaju ih raznoraznim imenima. To je sve dovelo do toga da se mala Kika Đukić ubila. Izvršila je samoubistvo jer nije mogla više da živi od tih pritisaka. No, Prase se ne zaustavlja, on ide dalje. Krenuo je sada na Željka Mitrovića, pa na mene, te smo odlučili da se malo pozabavimo tim stvarima. Bavili smo se i ranije, ali nije reagovao, e sada ćemo se pozabaviti na pravi način – priča Saša Mirković.

U ovom "naletu zlobe" nije dirao Acu Lukasa, sada se "nakačio" Mitroviću i njemu.

Foto: printscreen

Ma on toliko "baljezga", ali to dovodi do velike mržnje jer on ima veliki broj pratilaca ili fanova. On kolektuju tu mržnju na internetu i to je veliki problem za društvo celog regiona. Sve to dovodi do daljeg nasilja. Što pre im se mora stati na kraj pre nego što još neko strada – priča  Saša.

Kada se Kika ubila, Prase je naprasno pobegao u Holandiju kod oca.

Foto: printscreen

Baka Prase sa ocem Nenadom Ilićem

– On je tamo kao neki sveštenik, a inače je upravo taj "sveštenik" inspirator njegovih zlodela jer ga, očigledno, podržava. Kakav je to sveštenik ako si tako vaspitao sina. Umesto da pomažeš drugim ljudima, guraš sina da gasi tuđe živote. Osnovno pitanje za tog oca koji se stalno oglašava na svom Fejsbuku, a zove se Nenad Ilić, zašto glumi sveštenika koji pomaže ljudima? A ustvari pozadina je skroz nešto drugo. E onda je sve to i politički instruirano, dolaze te neke političke podrške, prave bum u celom društvu, regiji. Mi živimo normalno, volimo se, e sada zbog tih i takvih treba da se opet neko s nekim svađa.

Tu je veliki problem, dodaje Mirković, što mladi u Baki Prasetu vide idola zato što vozi, na primer,  dobre automobile, pa kažu: "hoću i ja ovakav automobil što vozi Baka Prase"!

Kolektor nasilja

Foto: Printscreen You Tube/ Baka Prase

Baka Prase, jutjuber

- Oni ne znaju da iza toga stoji, očigledno, neka kriminalna grupa, možda i narko. On zarađuje na državi i sve to ima veze sa prijavljenom imovinom, zaradom. Zašto se mnogi ne upitaju odakle mu toliko novca, hajde ako toliko zarađuješ od internet platformi, zašto ne plaćaš porez državi? Sve je to sumnjivo, onda ti njegovi biznisi čiju zaradu stavlja na neke račune po Amsterdamu, sve je to, u najmanju ruku, sumnjivo. Šta on i njegov otac rade po Amsterdamu, podstiču nasilje, da li je on sveštenik ili lažni… Sve su to pitanja koja moraju pod hitno da se otvore, prije nego što još neko strada. Sve je to organizovano. Nije bitno više ko je povukao okidač, ko je pucao, ubio, najbitnije u svemu tome ko je to inspirisao. Prase je, kažem još jednom, jedan veliki kolektor i inspirator nasilja na teritoriju cijelog regiona – za "Express" je ispričao čuveni menadžer Saša Mirković.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Toliko

pre 1 godinu

Sasa Mirkovic, Zeljko Mitrovic i Baka Prase - sve lepota i dobrota do lepote i dobrote i svi o postenju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija