• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

06.09.2022

22:21

VRATI PARE KRIMINALCIMA IZ ŠVAJCARSKE! Baka Prase krenuo i na Acu Lukasa!

Insider/Aleksandar Cile Jovanovic

Estrada

VRATI PARE KRIMINALCIMA IZ ŠVAJCARSKE! Baka Prase krenuo i na Acu Lukasa!

Podeli vest

Jutjuber Bogdan Ilić, iliti Baka Prase, odgovorio je pevaču Aci Lukasu, nakon što je Lukas prokomentarisao sukob influencera i vlasnika Pinka Željka Mitrovića

Pevač Aca Lukas progovorio je o jutjuberu Bogdanu Iliću poznatijem kao Baki Prasetu i njegovom sukobu koji je počeo pre nekoliko dana sa vlasnikom Pink televizije Željkom Mitrovićem

Foto: Printscreen You Tube/ Baka Prase

Baka Prase

Nakon Acine prozivke, Baka je odlučio da mu javno odgovori.

- Ćuti bre narkomančino debela, ko te je šta pitao? Vrati pare kriminalcima iz Švajcarske, ima da te j***, čuo sam - napisao je Baka i tagovao popularnog pevača.

Aca Lukas je naveo da ne bi voleo da se i sam našao u ovoj priči, jer tvrdi da bi to bila opšta histerija.

- Ne bih da komentarišem, zamislite da se i ja uključim u to, nastao bi haos. Gde ćeš motikom na bager. Malo je bezveze uopšte pričati o tim stvarima, zna se ko je ko, a ko nije niko, ne znam zašto se uopšte takve teme pokreću kad su u pitanju ljudi koji su uspešni i koji su u životu nešto napravili i da svako može uspešnim ljudima da priča sve i svašta. To sam dosta puta osetio na svojoj koži i nekako pokušavam da izbegnem takve situacije - rekao je Aca Lukas za "Hajp".

Foto: ATAIMAGES

Aca Lukas

Podsetimo, poslednjeg dana avgusta Baka Prase je u svom lajv obraćanju javno prozvao Željka Mitrovića osudivši ga da mu duguje pare. Tom prilikom nije birao reči, pa je o vlasniku Pinka govorio gnusne stvari.

Na ove optužbe odmah je odgovorio Željko Mitrović koji je naveo da je napravio dokumentarni film koji će se emitovati u četvrtak na televiziji "Pink".

Foto: printscreen

Baka Prase i Željko Mitrović

 - U tom filmu biće dokazi o njegovim neplaćenim porezima, videćemo kakvu imovinu ima, bavićemo se razlozima zbog kojih se Kika ubila, ko je navukao na drogu, kokain, mdma... Proći ćemo kroz sve okolnosti njegovog s*eksualnog odnosa sa devojkom od 14 godina dok je njena drugarica bila u prizemlju. Mononukleoza se prenosi i krvlji i ostalim tečnostima, najčešće poljupcem, on kaže da se sa tom devojkom nije ljubio. Da najavim, oni se vade da je Kikina majka branila Baku Praseta, a on će sada da vidi da li ga je branila. Imamo njegove gej afere, a ako bilo šta on proglasi neistinitim, može na detektor laži. Tužilaštvo ćemo da podsetimo šta je njihov posao - rekao je Željko.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija