• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.09.2022

14:09

SLAVICE URAZUMI SE! GDE TI JE FRIZURA!? Peđa Božić opleo po frizurama poznatih dama! Ona ga je POSEBNO razočarala!

Insider Aleksandar Jovanović/Darko Cvetanović/Printscreen

Estrada

SLAVICE URAZUMI SE! GDE TI JE FRIZURA!? Peđa Božić opleo po frizurama poznatih dama! Ona ga je POSEBNO razočarala!

Podeli vest

Frizer Peđa Božić bez dlake na jeziku je dao svoje mišljenje o frizurama Slavice Ćukteraš, Nataše Bekvalac, Severine Vučković, Lidije Vukićević i Dalile Dragojević

Navikli smo da poznate ličnosti pred kamerama uvek vidimo u tip-top izdanju i sa sređenom kosom, ali veliko je pitanje da li umeju da srede i održavaju svoju kosu bez svakodnevne pomoći profesionalnih frizera.

Peđa Božić, jedan od omiljenih frizera estradnih ličnosti, bez dlake na jeziku dao je svoj sud o kosi poznatih dama.

- Na žalost, uprkos prirodno dobrom kvalitetu kose, Dalila je uspela da promenom boje dovede do totalnog preokreta (gubitak volumena, oštećenje dlake i ružan izgled frizure) - rekao je Peđa.

Ocena - 2

Foto: Printscreen/Instagram

Slavica Ćukteraš, pevačica

- Slavice, urazumi se! Gde ti je frizura!? - bio je oštar frizer prema pevačici.

Ocena - 1

- Za svaku je pohvalu da žena u zrelim godinama izgleda kao Lidija. Takođe, retko je videti da žene sa prirodno kovrdžavom kosom iskoriste njen potencijal - rekao je Peđa.

Ocena - 5

Foto: Printscreen/Instagram

Nataša Bekvalac, pevačica

- Nataša je slatka i uvek doterana. I ovog puta ima lepu punđu, samo malo neurednu - zaključio je Božić.

Ocena - 4

Foto: Printscreen/Instagram

Severina Vučković, pevačica

- Sve pohvale za Severinu koja uvek vodi računa o svom izgledu. I ovog puta je besprekorno stilizovana, sa odličnom frizurom i bojom koja joj dobro stoji - završava Peđa.

Ocena - 5

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija