• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

11.09.2022

10:53

ĐORĐE ĐOKOVIĆ U IZLASKU SA VERENICOM I TAŠTOM Par se dva dana pred svadbu ludo provodi, ne skidaju osmeh sa lica!

printscreen

Estrada

ĐORĐE ĐOKOVIĆ U IZLASKU SA VERENICOM I TAŠTOM Par se dva dana pred svadbu ludo provodi, ne skidaju osmeh sa lica!

Podeli vest

Budući bračni par iskoristio je priliku da uživa u noćnom životu samo dva dana pred venčanje i to u društvu Saškine majke

Najmlađi brat Novaka ĐokovićaĐorđe i njegova verenica Saška Veselinov u ponedeljak, 12. septembra izgovoriće sudbonosno "da".

Par će se zavetovati na večnu ljubav u prisustvu najbližih prijatelja i članova porodice, a dok iščekuju svoj "veliki dan", ne propuštaju priliku da uživaju u čarima noćnog života srpske prestonice.

Foto: printscreen instagram

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

Budući mladenci tako su i sinoć bili u izlasku, međutim, ovog puta imali su posebno društvo!

Naime, ovog puta sa Đorđem i Saškom u provodu je bila i njena mama, a fotografijom iz izlaska buduća mlada pohvalila se putem Instagrama.

Foto: Printscreen/Instagram

Đorđe Đoković, Saška Veselinov i njena majka

- Nas troje u provodu! - napisala je Saška uz objavljenu fotografiju.

Podsećamo, svadbeno veselje poznatog para zakazano je za 12. septembar, dok će lokacija održavanja venčanja gostima biti poznata tek sat vremena pred početak ceremonije.

- Sve je obavijeno velom tajni. Na pozivnici piše da će sat vremena pre svadbe gostima biti javljena tajna lokacija venčanja. Niko ne zna gde će proslava biti, zna se samo da je Crna Gora u pitanju – rekao je izvor za Republiku.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija