• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

13.09.2022

07:00

PEVAČICA NOSI SAMO MARKIRANU GARDEROBU I OBUĆU! Ana na sud došla u stajlingu od 5.000 evra!

Informer

Estrada

PEVAČICA NOSI SAMO MARKIRANU GARDEROBU I OBUĆU! Ana na sud došla u stajlingu od 5.000 evra!

Podeli vest

Ana Nikolić juče je došla na suđenje u Palatu pravde u stajlingu od 5.000 evra.

Pevačica je privukla pažnju svih prisutnih paprenom odevnom kombinacijom. Ona je na sebi imala "guči" naočare od 500 evra, ali i bež tašnu "botega veneta", za koju je iskeširala čak 2.500 evra. Stajling je upotpunila elegantnim pantalonama, košuljom i crnim sakoom, a na glavi je imala beli šešir. Na sve to je dala još 2.000 evra.

- Ana obožava skupu odeću, cipele i torbe. U stanju je po ceo dan da šopinguje, i to samo markirane stvari, jer mnogo voli modu. Veliki je esteta, pa sve mora da bude tip-top - od odeće do stana u kom živi. Više puta sam joj rekao da bi bez problema mogla da bude dizajner, da pravi svoju kolekciju, jer sam siguran da bi se to prodavalo nenormalno dobro - kaže izvor blizak pevačici.

Foto: Informer

Ana Nikolić

On dodaje da Nikolićeva ne pita za cenu kada joj se nešto svidi.

- Na garderobu i odeću je spiskala bar jedan stan u Beogradu. Kada joj se nešto dopadne, ne pita koliko košta, samo kaže: "Spakujte mi." Pojedini prodavci kod kojih često kupuje stvari pitaju se gde joj stane tolika garderoba - završava naš sagovornik.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija