• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand online

19.09.2022

10:51

SNEŽANA ĐURIŠIĆ KUPILA KUĆU NA DEDINJU ZA 30 MILIONA, PA UPALA U DUGOVE: Prodala sam je, mnogo sam plakala!

Zoran Sinko

Estrada

SNEŽANA ĐURIŠIĆ KUPILA KUĆU NA DEDINJU ZA 30 MILIONA, PA UPALA U DUGOVE: Prodala sam je, mnogo sam plakala!

Podeli vest

Pevačica Snežana Đurišić danas uživa u vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, a nekada je bila u braku sa Slobodanom Gvozdenovićem. Kako je sada ispričala, nakon njegove smrti, odlučila je da proda njihovu zajedničku kuću na Dedinju

Snežana je ispričala da su plac na Dedinju tada platili 30 miliona, kao i da su ubrzo nakon toga upali u dugove.

- Moj muž je bio jako sposoban, pored toga što je svirao, bavio se i trgovinom i našao je na Dedinju jedan plac i neku blatnjaču i kupio to. To je koštalo 30 miliona, a mi smo u kući imali milion. Onda je nastao haos u smislu plaćanja i posla. Pritom je tu bila zabranjena gradnja, ali da ne dužim tu priču, uspeli smo da dobijemo dozvolu za gradnju kuće. Prihod nam je dnevno bio milion, a rashod milion i po i ušli smo u dugove - objasnila je jednom prilikom Đurišećeva, koja je posle njegove smrti 2013. godine ipak rešila da u potpunosti okrene novi list i tu kuću proda.

Foto: TV Pink printscreen

Snežana Đurišić prodala kuću na Dedinju nakon smrti supruga

- Mnogo sam ovde plakala i hoću da se sklonim odavde, tako sam rekla tada i to sam i učinila - naglasila je pevačica.

Kako je Snežana otkrila, sa Slobodanom je u početku živela u 30 kvadrata.

- Udala sam se i ušla u kuću svekra i svekrve sa dva devera i mužem, tu smo svi živeli. Onda smo mi tu malo sredili, renovirali nešto što je bila ostava ili šupa, tu je bilo 30 kvadrata i tu smo se izdvojili. Imali smo svoj ključ, ali meni to baš nije odgovaralo jer sam ja kod svoje svekrve uživala, ništa nisam radila, kad dete plače joj samo dam Maju i vratim se da spavam. E, onda kad smo se izolovali, to je bila moja kuća i morala sam sve da radim - rekla je Snežana Đurišić.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija