• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.09.2022

17:36

IMALA SAM UTISAK DA MI NA ČELU PIŠE OLOŠ! Goca Tržan prošla je kroz pravi pakao! Pevačica progovorila o velikom problemu koji je imala!

Insajder/Marko Đoković

Estrada

IMALA SAM UTISAK DA MI NA ČELU PIŠE OLOŠ! Goca Tržan prošla je kroz pravi pakao! Pevačica progovorila o velikom problemu koji je imala!

Podeli vest

Pevačica Goca Tržan progovorila je o periodu kada je doživela medijski linč i to baš kada joj je bilo najteže u životu

Većina medija danas, u želji da javnost sazna sve što je zanima, ponekad previše zadire u privatnost i intimu popularnih. Goca Tržan je, nažalost, to osetila na svojoj koži, a na tu temu je odlučila i da progovi i otkrije kako je to izgledalo iz njene perspektive.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Goca Tržan

- Znači ja sam prošla kao bos po trnju kada je moj razvod bio u pitanju. Koliko god izgledam kao jaka struktura, to me je devastiralo. Ja sam imala utisak kada izađem na ulicu da mi na čelu piše raspuštenica, dr***, ološ, jer je takvu sliku, nažalost, stvarao moj bivši partner o meni u medijima i niko nije želeo da čuje moju stranu jer sam ja od početka stvorila sliku u medijima jedne otvorene, vesele, lude žene koja potpuno nema tabue itd - ispričala je Goca na "K1" televiziji, koja je prilikom razvoda imala problem jer je druga strana u tim trenucima bila vrlo pričljiva.

Foto: Insajder

- U trenucima kada se puno pisalo o mom razvodu i mojoj vezi sa Radomirom bila sam na nekom događaju Mis dekolte i bila sam u žiriju. Pored mene je sedeo Milan sa Tvitera. On mi se izvinio i rekao da je pre neki dan tvitovao "Bože budi precizan, baci ciglu i pogodi Gocu Tržan i onog njenog muža". Pored njega sedi urednik visoko tiražne novine i kaže mu da je Goca Tržan visoko tiražna ličnost, mi kada objavimo bilo šta o njoj to se kupuje i čita. U tom trenutku momak sa Tvitera ućuti na šta sam ja rekla. I šta ćemo sad? - rekla je Goca Tržan.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija