• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

19.09.2022

21:56

NAKON TRAGEDIJE STALA NA "LUDI KAMEN"! Pevačica objavila fotografiju u venčanici i pohvalila se pratiocima

Estrada

NAKON TRAGEDIJE STALA NA "LUDI KAMEN"! Pevačica objavila fotografiju u venčanici i pohvalila se pratiocima

Podeli vest

Pevačica Ivana Stanić stala na "ludi kamen", pratiocima se pohvalila raskošnim stajlinogom

Ivana Stanić nakon velike tragedije koja ju je zadesila pre dve godine, kada je njen tadašnji izabranik, fudbaler Miljan Mrdaković izvršio samoubistvo, uspela je da ponovo probudi ljubav u sebi i pronađe utehu u novom partneru.

Ivana se putem društvenih mreža pohvalila fotografijama u venčanici, a komentari pratilaca u kojima joj upućuju najiskrenije čestitke, ne prestaju da se nižu.

Srbiju je pre dve godine šokirala vest da je nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije i fudbaler Anderdlehta, Partizana, Vojvodine i mnogih drugih klubova, Miljan Mrdaković, izvršio samoubistvo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija