• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.09.2022

14:13

ANA NIKOLIĆ SE OGLASILA POVODOM GODIŠNJICE SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ! Pevačica jednom rečju opisala koliko joj nedostaje prijateljica!

Insider / Miloš Rafailovic, Marko Đokovic

Estrada

ANA NIKOLIĆ SE OGLASILA POVODOM GODIŠNJICE SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ! Pevačica jednom rečju opisala koliko joj nedostaje prijateljica!

Podeli vest

Porodica istaknutog tekstopisca Marine Tucaković juče je obeležila godišnjicu od njene smrti u crkvi Pokrova Presvete Bogorodice, a svi oni koji su je neizmerno voleli, odali su joj počast na svoj način. Pevačica Ana Nikolić s kojom je Marina bila veoma bliska, sada se ogaslila o godišnjici njene smrti

Ana i Marina godinama su bile prijateljice i saradnice, a Tucakovićeva je Nikolićki napisala veliki broj tekstova koji su je proslavili. Među pesmama koje je Marina napisala za Anu je i "Mišo moj" za koju su tvrdili da je posvećena njenom pokojnom sinu Milošu koji je preminuo 2008. godine.

Foto: printscreen

Ana i Marina

Ana je sada samo jednom rečju opisala koliko joj nedostaje Marina:

- 19.9. 2021.... nedostaješ- napisala je Ana uz Marininu fotografiju.

Podsetimo, Tucakovićkin suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan Radulović Laća juče su sa članovima familije, prijateljima i saradnicima obeležili godišnjicu Marinine smrti. A njen grob posetili su u ranim jutarnjim časovima i ostavili crvene ruže.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17