• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

22.09.2022

17:01

MIŠA GROF U ŠOKU, OGLASIO SE I BIZNISMEN IZ AMERIKE! Otkrili šta se desilo sa Vidojevim profilom na Instagramu

instagram/youtube/prntscreen

Estrada

MIŠA GROF U ŠOKU, OGLASIO SE I BIZNISMEN IZ AMERIKE! Otkrili šta se desilo sa Vidojevim profilom na Instagramu

Podeli vest

Bizarna situacija dogodila se danas i šokirala sve prijatelje pokojnog Vidoja Ristovića koji ga prate na Instagramu na kojem se odjednom pojavila, navodna, objava biznismena Dragoslava Ilića poznatijeg kao Gagi Serbia

Profil pokojnog Vidoja koji je pratilo 54.000 ljudi, odjednom je postao aktivan i na njemu se pojavila objava:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Bizarna situacija... Nikolina i Vidoje

- Imate li pitanja za mene- u potpisu Gagi Serbia.

Foto: Printscreen/Instagram

Šokantna objava

Odmah smo konatktirali Nikolinu Pišek, udovicu pokojnog Vidoja koja ovu neobičnu objavu nije želela da komentariše.

S druge strane otac Vidoja Ristoivića, Vitor, poznatiji kao Miša Grof šokiran je ovim, posebno je burno reagovao kada smo ga pitali da li je neko ko je imao pristup profiilu njegovog sina prodao isti:

Foto: ATA Images

Miša nije znao ni da profil može da se proda...

- Kako to mislite prodao? Ja nisam znao ni da to može da se proda. Verovatno je neka greška. Ja imam priostup profilu, a verovatno ima i Nikoina, stvarno ne znam. Možda sam ja nešto slučajno- preispitivao se Miša, koji je nakon toga izjavio da odlično poznaje biznismena koji je tagovan na najnaovijoj objavi njegovog sina:

- Gagi je moj dobar prijatelj. To je neka greška - zbunjen je bio Miša.

A o ovom sučaju oglasio se odmah i Dragoslav Ilić, odnosno Gagi Srbija:

Foto: Instagram/printscreen

Gagi Serbia

- Bože slatki pa da li mislite da sam ja lud i da kupujem profil mrtvog čoveka? Iz kog razloga? Pa lepše mi je da trošim svoj novac na Kapriju nego da kupujem nebitne profile. Pa hoću i moj da ugasim, udaviše me ljudi - odmah nam je kazao Gagi koji je ostao zatečen.

Šta se dogodilo, da li je u pitanju greška, nije poznato. A ono što jeste je da je nakon ove objave, profil pokojnog Vidoja Ristovića otpratilo 50.000 ljudi. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija