• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

26.09.2022

16:14

ZBOG OVOGA SNEŽANI ĐURIŠIĆ NIJE DRAGO ŠTO SE VRAĆA U "ZVEZDE GRANDA"! Pevačica nikad iskrenija o Popoviću, ali i strahovima o menjanju televizije emitovanja!

ATA Images

Estrada

ZBOG OVOGA SNEŽANI ĐURIŠIĆ NIJE DRAGO ŠTO SE VRAĆA U "ZVEZDE GRANDA"! Pevačica nikad iskrenija o Popoviću, ali i strahovima o menjanju televizije emitovanja!

Podeli vest

Snimanje nove sezone emisije "Zvezde Granda" je već počela, a pevačica Snežana Đurišić otkrila je sve detalje o još jednom početku takmičenja

Jedna od članica stručnog žirija "Zvezda Granda", Snežana Đurišić, ne krije sreću povodom početka nove sezone takmičenja. Iako su joj, kako kaže, svi jako nedostajali za vreme odmora, postoji jedna stvar zbog koje nije srećna.

Foto: ATA Images

Snežana Đurišić

- Sve mi je jako nedostajalo osim ovog šminkanja i spremanja, to me jako nervira, ali to je sastavni deo ovog posla, pa sam prevazišla nerviranje oko toga.

Snežana je otkrila da još uvek ne zna da li postoje promene u pravilima takmičenja:

- Sada ćemo dobiti obaveštenja o inovacijama. Popović me više ne može iznenaditi, jer mi od njega sada već i očekujemo stalno neke promene, ali one nas oduševe, jer čovek zna šta radi. Iznenađenje treba da bude upućeno gledaocima, a ne nama.

Foto: ATA Images

Snežana Đurišić

 

Pevačica je progovorila i o temi ukidanja nacionalne frekvencije.

- Mene ništa ne plaši. Gde god da budemo bićemo najbolji, u to sam sigurna. 

Detaljnije u videu:

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija