• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.10.2022

13:19

ZADAVIĆU TE, ISKOPAĆU TI JAMU I ODSEĆI PRST! Milan Popović tvrdi da je Severina uputila JEZIVE pretnje sestri, a evo zašto su se potukle!

printscreen

Estrada

ZADAVIĆU TE, ISKOPAĆU TI JAMU I ODSEĆI PRST! Milan Popović tvrdi da je Severina uputila JEZIVE pretnje sestri, a evo zašto su se potukle!

Podeli vest

Biznismen Milan Popović gostujući u Jutarnjem programu TV Pink progovorio je o detaljima odnosa sa bivšom suprugom, pevačicom Severinom Vučković, a objasnio je i šta se tačno krije iza tuče koja se dogodila između nje i njene sestre Marijane

Milan je otvoreno je priznao da je uplašen zbog naglih promena raspoloženja njegove bivše partnerke Severine Vučković, koja je nedavno napala rođenu sestru Marijanu Vučković Popović.

Foto: Printscreen

Milan Popović, biznismen

- Ona ima neki poremećaj ličnosti, kad ne može da kontroliše svoje agresivno ponašanje. Zabrinut sam da li se agresivno ponaša pred detetom. Oni koji imaju takav poremećaj ličnosti, imaju problema u vezama i ne mogu da imaju normalnu vezu. Severini bi to smetalo u bilo kojoj drugoj vezi, taj poremećaj smeta utiče na kvalitet odnosa i ja mislim da se to i dogodilo kod Igora i Severine - objasnio je Popović, pa se dotakao Severinine tuče sa sestrom.

- Od Marijane znam da majka nije dala one izjave koje su se mogle pročitati u medijima, to je napisao Severinin tim. Odakle vam to da je majka stala uz Severinu - prvo je rekao kralj bakra, pa objasnio da Severinina sestričina Mia ne živi sa pevačicom nego preko puta nje.

Foto: Printscreen

- Mija je bliska sa tetkom, ona je otišla od Marijane, od nje je otišla 2005, kad je još bila u srednjoj školi. Spor nije nastao zbog imovine. Marijana ima tu neku teoriju, kao teoriju zavere, ono je zapravo činjenica, kada sam gostovao na TV-u pre godinu dana, posle toga Marijana je stavila palac gore na Jutjubu, kao da se slaže sa mnom... To je došlo do Severine i Mije i one su njoj počele da šalju preteće poruke. Mija je konkretno poslala poruku: "Ako dođeš u Zagreb, ubiću te batom". Severina je rekla da će da je zadavi, da će da joj iskopa jamu, a taj palac da će da joj iseče. Marijana je to sve prijavila. Kada je Marijana, koja inače živi u Nemačkoj, došla u Split kod majke, Severina je banula kod majke usred noći u stan i napala je Marijanu, sa nekim oštrim predmetom. Osetila je bol i nešto je isklo taj palac s kojim je pređala. Ubiću te, ti si Milanova k.... Napala je i mamu. I Marijana je posle što je stavila prst gore proglašena kao neko koga sam ja platio da bude protiv Severine, baš kao Igor - ispričao je Milan u Novom jutru kod Jovane Jeremić.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija