• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

11.10.2022

19:45

SLOBA SE OGLASIO NAKON KIJINE JAVNE PROZIVKE! Evo šta je Radanović rekao posle optužbi bivše supruge!

Printscreen

Estrada

SLOBA SE OGLASIO NAKON KIJINE JAVNE PROZIVKE! Evo šta je Radanović rekao posle optužbi bivše supruge!

Podeli vest

Pevačica Kija Kockar juče je na svom Tviteru priznala da godinama trpi zlostavljanje na interneru navodno od fanova njenog bivšeg supruga Slobe Radanović, a on se sada prvi put oglasio nakon toga

Radanović nije bio raspoložen za komentarisanje ove teme.

- Nemam komentar. Pozdrav - bilo je sve što je Sloba poručio.

Foto: Foto Informer

Sloba Radanović i Kija Kockar

Podsetimo, Kockarevoj otvoreno prete smrću, govore joj da je jalova i proklinju je, zbog čega se javno obratila pratiocima na Tviteru.

- Da li neko blizak ili nepoznata osoba, ali četiri godine me na socijalnim mrežama maltretiraju (a uživo mogu da popuše k*rac) fanovi Slobe Radanovića, kome definitivno ništa nisam učinila, niti nekom u njegovoj porodici... Dok je obratno bilo drugačije. Lično sam mu rekla šta sam imala, imate i knjigu. Gospodin "zauvek ću biti tu za nju" Sloba neka se pozabavi svojim fanovima. A to da li Bobo tebe blate - zaslužio si, ja nisam. Pomiri se sa tim. Srećno u životu, odoh sad na rođendan - napisala je Kija na pomenutoj društvenoj mreži i označila svog bivšeg supruga.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ema

pre 1 godinu

Ova i dalje ne shvata da je rijaliti u kom je učestvovala davno završen. Gospođica "Ja sam javno prevarena" je prošlost njenog bivšeg muža koji ima svoj život i ne bavi njome. Zašto se ne dozove pameti i prestane da priča kako je neko zaslužio, a ona nije negativne komentare? Posveti se sebi i svom životu, pusti Slobu, jer si bivša! Gotovo je! Stavi već jednom tačku!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija