• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

14.10.2022

08:20

PEVAČICA POSLE VENČANJA MOŽE DA KUPI STAN U BEOGRADU! Vanja na svadbi zaradila 100.000 evra!

Informer

Estrada

PEVAČICA POSLE VENČANJA MOŽE DA KUPI STAN U BEOGRADU! Vanja na svadbi zaradila 100.000 evra!

Podeli vest

Vanja Mijatović i njen suprug Aleksandar Mandžukić na svojoj svadbi zaradili su čak 100.000 evra!

Pevačica i arhitekta su na venčanje u jednom beogradskom restoranu pozvali 200 gostiju. Pored porodice i prijatelja, na slavlje je došlo i "pola estrade". Svi oni doneli su koverte s novcem, pa su mladenci dobili dovoljno novca da kupe stan u Beogradu!

Vanjin kolega ispričao nam je koliko su gosti bili galantni.

Foto: Insider

Vanja Mijatović sa suprugom Aleksandrom

- Ja sam u kovertu stavio 1.000 evra, a znam da su neke kolege donele i više. Niko više ne kupuje poklone mladencima, svi donose pare. Siguran sam da su Vanja i Aleksandar dobili oko 100.000 evra - kaže pevač koji je insistirao na anonimnosti.

Iako su dosta dobili, Vanja i Aleksandar su na venčanje i dosta potrošili. Svadba ih je koštala 40.000 evra, a pevačica nije štedela ni na bakšišu koji je davala muzičarima. Tako je samo za pesmu "Pod sjajem ružičastih zvezda", koju je otpevao Šako Polumenta, Vanja dala 800 evra!

Pored Šaka, na svadbi su bili i Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Darko Lazić, Ana Sević, Nikolina Kovač i Saša Kapor, Žika Jakšić i mnogi drugi.

Kuma Aleksandra uhvatila bidermajer

Vanjina kuma Aleksandra Mladenović uhvatila je bidermajer:

- Udaću se i ja čim se pojavi pravi. Vanja mi je ukazala veliku čast kad me je pozvala da joj budem kuma. Želim joj mnogo ljubavi i dece.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija