• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer/D. I.

14.10.2022

11:55

ZARADILA 100.000 EVRA, POTROŠILA 30.000! Vanja Mijatović napravila svadbu za pamćenje, ali se ipak NIJE UDALA!

Miloš Rafailović

Estrada

ZARADILA 100.000 EVRA, POTROŠILA 30.000! Vanja Mijatović napravila svadbu za pamćenje, ali se ipak NIJE UDALA!

Podeli vest

Pevačica Vanja Mijatović i njen emotivni partner, arhitekta Aleksandar Mandžukić organizovali su svadbeno veselje kom je prisustvovalo preko 200 zvanica, ali su sve šokirali činjenicom da se tog dana uopšte nisu venčali ni u crkvi, a ni pred matičarom

Pevačica i arhitekta su na venčanje u jednom beogradskom restoranu pozvali 200 gostiju. Pored porodice i prijatelja, na slavlje je došlo i "pola estrade". Svi oni doneli su koverte s novcem, pa su mladenci dobili dovoljno novca da kupe stan u Beogradu!

Foto: Informer

Vanja i Aleksandar

Kako se spekuliše, Vanja je izdvojila enromnu sumu novca za slavlje, a da se zapravo uopšte nije udala. Ona je ovu informaciju i potvrdila:

- Žurka je bila fenomenalna, trajala je do kasno u noć, sve je prošlo savršeno. Probudila sam se sa temperaturom, ali nadam se da nije kovid. Mislim da su me pripreme za venčanje iscrple, trebalo je sve organizovati i uverena sam da je povišena temperatura posledica premora. U svakom slučaju, ukoliko potraje, testiraću se - rekla je Mijatovićeva, koja ističe da je slavlje proteklo u najboljem redu.

- Sve je bilo savršeno. Oduševljena sam činjenicom koliko me je kolega ispoštovalo i pojavilo se na mom venčanju. Nisam želela nikoga da forsiram, ko je želeo da otpeva nešto, latio se mikrofona. Sve je bilo spontano i opušteno, baš kao što sam i želela - rekla je Mijatovićeva, koja je potom otkrila da je njenom najsrećnijem danu jedino falio matičar.

Foto: Informer

Srećna kao da se udala... Vanja i njen, još uvek, dečko

- Istina je da se u stvari nisam udala za Aleksandra. Mi smo odlučili da sada organizujemo proslavu, a da venčanje odgodimo - začudila nas je pevačica, pa pokušala da objasni:

- Aleksandar i ja nismo želeli da ustajemo rano taj dan, da sve bude vremenski zgusnuto i da maltretiramo goste da prisustvuju i crkvenom i opštinskom venčanju. Rešili smo da prvo napravimo žurku, a da se kasnije opštinski venčamo u krugu najmilijih. I dalje nismo zakazali termin, ne žurimo. Venčaćemo se o tom-potom, sada nam je bilo bitno da napravimo proslavu - zaključila je Vanja!

Podsetimo, ovoj nesvakidašnjoj „svadbenoj“ proslavi prisustvovali su brojni estradnjaci, među kojima: Svetlana Ceca Ražnatović, Tamara Milutinović, Katarina Grujić, Uroš Živković, Nikolina i Saša Kapor i mnogi drugi.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija