• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

14.10.2022

13:30

KOMŠIJE IMAJU NADIMAK ZA DŽINOVIĆE! Susedi Meline i Harisa otkrili da imaju kućnu pomoćnicu, kuvara i baštovana!

Estrada

KOMŠIJE IMAJU NADIMAK ZA DŽINOVIĆE! Susedi Meline i Harisa otkrili da imaju kućnu pomoćnicu, kuvara i baštovana!

Podeli vest

Porodica Meline i Harisa Džinovića oduvek je u centru zbivanja, što pevaču nije baš po volji pa pokušava svim silama da se drži što dalje od očiju javnosti. Komšije kažu da se svi dive vili ovog poznatog bračnog para, da imaju baštovana, kuvara kao i da su dobri ljudi

Susedi kažu da su Džinovići omiljeni u komšiluku i da su jako dobri ljudi.

Imaju i baštovana i kućne pomoćnice, mislim da im ponekad dolazi i kuvar, naročito kada su neka slavlja, a često se kod njih slavi. Harisu je tu i studio, pa vidamo i neke pevače da dolaze. Nikada nije bučno jer je verovatno dobro urađena zvučna izolacija. Cvetni aranžmani često stižu na adresu, to Melina poručuje jer voli da joj prostor bude lepo uređen. Tokom leta smo ih viđali na bazenu koji imaju na toj terasi, dolazili su im i prijatelji, naročito male Đine - otkriva Nataša.

Foto: Promo PR

Haris Džinović

- Haris Džinović je u prirodi kao i na televiziji, nekako je suzdržan. Deluje uobraženo, ali mislim da je to njegov način da se odbrani od dosadnih pitanja prolaznika. Znate već kako ljudi mogu biti naporni kada su javne ličnosti u pitanju, a njegov stav govori jasno "ne prilazi"- kroz osmeh kaže komšije koji živi u zgradi preko puta Harisove kuće.

Foto: Informer.rs/Aleksandar Jovanović Cile

Haris i Melina

U ovom mirnom delu Beograda, teško je bilo naći ljude koji žele da pričaju o Harisu i Melini.

Foto: Instagram

Melina i Haris

- Melina je jedna vesela i harizmatična žena. Prosto kada je vidite ona sija, za razliku od Harisa čiji osmeh skoro da nikada nisam videla. Mi se često šalimo da su njih dvoje "mrgud i lepotica", On je zaista stalno smrknut, ali kada mu se javim on otpozdravi, na pitanje kako ste komšija? odgovori "dobro dobro". Ne mogu da kažem da nije pristojan, ali nije ni pristupačan. Vidimo da se o njihovoj ćerki piše, mala je stvarno lepa i kao i sva deca tog doba uvek sređena, doterana. Sina retko ga viđamo, za razliku od nje koja stalno negde ide, vraća se, dovodi društvo - priča komšinica Mirjana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17