• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

19.10.2022

08:44

BILA SAM SPREMNA NA LUDOSTI ZBOG LJUBAVI, A JEDNU STVAR SAM MORALA DA URADIM - TADA SAM ZNALA DA JE ON PRAVI!

Estrada

BILA SAM SPREMNA NA LUDOSTI ZBOG LJUBAVI, A JEDNU STVAR SAM MORALA DA URADIM - TADA SAM ZNALA DA JE ON PRAVI!

Podeli vest

Tijana Dapčević kaže da se zbog muža Milana preselila u Beograd. Pevačica u intervju za "Informer" otkriva da je zbog ljubavi bila spremna na razne ludosti, kao i da je od prvog momenta znala da je on pravi

Tijana kaže da su ona i Milan započeli zajednički život ubrzo nakon poznanstva i da je zbog njega činila ludosti zbog kojih se nikada nije pokajala.

Foto: HIT dodatak/informer

Tijana Dapčević

- Najluđe zbog ljubavi što sam uradila je da sam se preselila u drugu državu! Nikada se nisam pokajala zbog odluke koju sam donela, eto već 22 godine živimo u Beogradu. Od prvog momenta kada smo se upoznali, znala sam da je on pravi- priča pevačica.

Dapčevićka ističe da se lepo slaže sa mužem i da kod njih u braku nikada nije dosadno.

- Nama nikada nije dosadno, uvek se lepo slažemo. Otkad mi je on pružio ruku, nisam sama ni u čemu, kroz sve prolazimo zajedno. Nas dvoje se sve ove godine lepo slažemo, nikada nismo imali probleme, a pisalo se svašta. Odana sam i verna Milanu, nikada nisam imala potrebu da pogledam drugog muškarca, jer u njemu imam sve-istakla je Tijana.

Foto: Instagram/Tijana Dapčević

Tijana Dapčević

Pevačica kaže da se nije pokajala što je rodila samo jedno dete.

- Moj Vuk je isti kao ja, dosta smo slični, ali moram da priznam da je građen kao otac. Nisam se nikada pokajala što imamo samo jedno dete. Dugo nisam mogla da ostanem trudna, Milan i ja smo dosta putovali i uživali. Onog momenta kada sam se opustila i nisam razmišljala o bebi, ostala sam trudna. To je bio najlepši momenat u mom životu- rekla je Tijana. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija