• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer/D. I.

28.10.2022

16:51

MIRJANA KARANOVIĆ IMALA INCIDENT S BAKOM! Starica zadobila teške telesne povrede!

Estrada

MIRJANA KARANOVIĆ IMALA INCIDENT S BAKOM! Starica zadobila teške telesne povrede!

Podeli vest

Starica S.S. (82), zadobila je teške telesne povrede u četvrtak u Katanićevoj ulici, gde je došlo do verbalne rasprave, a zatim i fizičkog kontakta sa glumicom Mirjanom Karanović

Povređena baka je odmah zbrinuta na Banjici, gde su joj konstatovane teške telesne povrede, prelom kuka, a zadržana je na daljem lečenju.

Kako prenose mediji, baka je komšinica Mirjanine mame i otišla je kod Mirjane i postavila joj pitanje u vezi sa negom njene majke, a u tom razgovoru je navodno došlo do povlačenja za bluzu, a žena je pala. Slučaj je prijavljen policiji.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Novi Sad

pre 1 godinu

Šta očekivati od bezbožnice, lezbejke i izdajnice? Naravno da ne gleda svoju majku i naravno da tuče starice. Misli zauvek će živeti.

Djordje

pre 1 godinu

Sramota sto je glumica nasrnula na toliko staru baku.

Dule

pre 1 godinu

Za nanošenje teških telesnih povreda sledi zatvorska kazna bez izuzetka. Videćemo kako će proći ova "poznata" (poznata kao srbomrzaca) glumica. Da je ovo učinio neko od nas već bi bio u pritvoru zbog opasnosti od ponavljanja dela ili uticaja na svedoka. Zamisli "pokačila" se sa bakicom od 82 godine.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija