• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. N.

29.10.2022

17:13

CENA JOJ NIKAD NIŽA! Roman Kije Kockar se prodaje na Sajmu u delu za OŠTEĆENE KNJIGE!

Estrada

CENA JOJ NIKAD NIŽA! Roman Kije Kockar se prodaje na Sajmu u delu za OŠTEĆENE KNJIGE!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar pre četiri godine objavila je roman pod nazivom "Moj potpis" i kada se njeno štivo pojavilo na Sajmu knjiga koštalo je više od 500 dinara, a sada je cena 10 puta niža

Ove godine se njena knjiga ponovo našla na Sajmu knjiga, ali po znatno nižoj ceni. Roman Kristine Kockar, naime, prodaje se u delu za oštećene knjige i to po ceni od 50 dinara.

Foto: informer.rs

Cena joj pala 10 puta...

Pevačica je izdala samo jedan roman, a kada je 2018. godine objavila knjigu "Moj potpis" u kojoj je opisala svoju patnju zbog nevere supruga Slobe Radanovića, svi su hrlili da je kupe.

Ove godine, međutim, situacija je znatno drugačija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dr

pre 1 godinu

Dobro je da joj nisu knjige zajedno sa papirnom galanterijom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija