• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. Milić

01.11.2022

07:05

MILICA DABOVIĆ OTVORILA PROFIL NA "ONLI FENSU" Bivša košarkašica prodaje svoje se*si fotke na SAJTU ZA ODRASLE!

printscreen

Estrada

MILICA DABOVIĆ OTVORILA PROFIL NA "ONLI FENSU" Bivša košarkašica prodaje svoje se*si fotke na SAJTU ZA ODRASLE!

Podeli vest

Milica Dabović (40) prodaje svoje seksi slike na sajtu za odrasle "Onli fens", a svi koji žele da vide njene provokativne fotografije moraće da joj plate 15 dolara!

Milica za Informer priča zašto je rešila da i na ovaj način zarađuje.

Foto: Novak Đurović

Milica Dabović

- Profil na "Onli fensu" otvorila sam zbog opklade sa drugaricom, ali i zato što su mi mnogi pisali na društvenim mrežama da žele da me vide na tom sajtu. Drugarica i ja smo se kladile da za 48 sati mogu da sakupim 1.000 pratilaca. Rekla sam joj da je to nemoguće, a ona je bila sigurna u uspeh. Kazala je: "Ajde da vidimo, ako ne uspeš, zatvori profil." Pristala sam, još jedan skandal manje-više, šta mi teško - započinje priču bivša košarkašica, koja će, ako ostvari cilj, za dva dana zaraditi čak 15.000 dolara.

To je umetnost

 

Dabovićeva je dosad na "Onli fensu" objavila dve fotografije - na jednoj su joj u prvom planu grudi, a na drugoj pozira u halterima.

Foto: Informer

Fotografija koju je Milica objavila na sajtu "Only fans"

- Volim da se fotografišem i ponosna sam na svoje telo. Ceo život sam trenirala, telo je moj dugogodišnji projekat. Dopada mi se kako izgledam u 40. godini, zašto to ne bih pokazala i drugima?! Neću varati ljude i pozirati obučena od glave do pete. Nemam problem da se slikam u donjem vešu jer je za mene lepo, zgodno žensko telo čista umetnost! Pokazivaću delove tela u zavisnosti od toga koliko ljudi plate. Koliko para, toliko muzike! - obećava Milica.

Muškarci oduševljeni

 

Iako su muškarci srećni što će moći da gledaju Miličine provokativne fotke, žene su je osudile, pa su je zatrpale negativnim komentarima: "Na šta si spala", "Ova riba prsla", "Sramota me je što sam žensko", "Cenila sam te kao sportistu i ne mogu da verujem da si pala na dno"... Dabovićevu je iznenadilo to što su je žene izvređale.

Foto: Novak Đurović

Milica Dabović

- Tek sada shvatam koliko je žena ženi najveći neprijatelj! Kučke laju, karavani prolaze! Ne znam da li je reč o ljubomori i zavisti, ali kada nemam šta lepo da kažem, ćutim! Nikada nisam uprla prstom u nekog i rekla: "Ona je kurva." Svako ima pravo da radi šta hoće! Muškarci su me oduševili kako su reagovali, ali žene su se baš loše ponele. Šta god da sam do 40. godine uradila, osuđivali su me. Sada mi ne mogu ništa, osim da me cmoknu u ovo moje slatko dupe! - završava priču Milica.

Profile imaju i Stanija, Deniz, Ljuba...

 

Milica Dabović nije jedina poznata dama koja je otvorila profil na ovom sajtu za odrasle. Pre nje, to su učinile starlete i bivše rijaliti učesnice Stanija Dobrojević, Jelena Krunić, Anđela Veštica, Deniz Dejm, Mina Vrbaški i Maca Diskrecija, ali i kik-bokserka Ljuba Pantović.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirka

pre 1 godinu

Mina Vrbaški nema OnlyFans i nadam se da će tako ostati zauvek. Prestanite najlepše dete od 22 godine da stavljate u sve sramne, neadekvatne i neprihvatljive kontekste koji nemaju veze sa njim.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija