• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

01.11.2022

13:47

NE BIH DA BUDEM SAMO INKUBATOR! Trudna Luna Đogani progovorila o drugoj bebi koju očekuje!

Youtube printscreeen

Estrada

NE BIH DA BUDEM SAMO INKUBATOR! Trudna Luna Đogani progovorila o drugoj bebi koju očekuje!

Podeli vest

Luna Đogani i njen suprug Marko Miljkoviće očekuju drugo dete, a blogerka je sada priznala ko se ovoj prinovi najviše raduje, kao i da ima određene želje kada je reč o tome na koga će dete ličiti

Kako je od početka govorila, Markova i njena ćerkica Mia u potpunosti liči na tatu, pa je blogerka poželela da sledeće dete podseća na nju.

Foto: Youtube printscreeen

Luna Đogani uživa u trudnoći...

Luna je lepe vesti odmah podelila sa svojim pratiocima na Instagramu i opisala kako se oseća u najlepšim danima:

- Super se osećam, kažu mi svi da sam u trudnoći mirnija i nekako mila. Imam neku čudnu i lepu energiju. Tako sam i provalila da sam trudna, to sam osetila u sebi - rekla je Luna.

Foto: Instagram/printskrin

Čekaju drugu bebu... Luna i Marko

Pre nego što je saznala da je trudna, bila je na putu u Americi, dok su njenu ćerkicu Miu čuvale su baka Anabela i Lunina sestra Nina.

- Nina se najviše obradovala, plakala je. Tako je reagovala doduše i prvi put, pa evo i sada. Srećni su i tata i mama, svi su srećni zbog mene. Raduju se što će dobiti drugo unuče – rekla je Luna.

Kako kaže, svi smatraju da će drugo dete biti dečak, a dodaje da je njoj samo bitno da je dete živo i zdravo, kao i da se ne opterećuje sa time kog će pola biti.

- Ono što bih volela jeste da malo liči na mene, da ne budem samo kao inkubator - rekla je Luna za "Pink".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija