• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

09.11.2022

08:47

POD MAČ, BATO! Ana Nikolić ostala bez saradnika, a ovo im je poručila: Za somine nevaspitane, šljunak!

ATAIMAGES

Estrada

POD MAČ, BATO! Ana Nikolić ostala bez saradnika, a ovo im je poručila: Za somine nevaspitane, šljunak!

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić pokrenula je pravu lavinu juče na svom profilu na Instagramu kada je objavila fotografiju svog bivšeg supruga Stefana Đurića Raste i poručila da će on odgovarati za sve loše što je uradio njenoj ćerki i njoj. Osim ovoga, Ana je itkrila i da više nema odeređene saradnike

Ana je sve iznenadila svojom reakcijom na Rastinu izjavu da "okreće novi list" nakon svih skandala u kojima je bio glavni lik:

- Ovaj "veliki otac" moraće da snosi konsekvence za sva "zlodela" koja je uradio meni kao majci Tarinoj, kao i Tari - napisala je bila Ana, između ostalog, a sad je otkrila da je napravila novi rez u životu.

Foto: ATAIMAGES

Bili su u dobrim odnosima, a onda je sve puklo

- Nisam ja nikog otpustila... Sami su se otpustili - navela je Ana.

- Za somine nevaspitane, šljunak! - dodala je ona.

- Teško donosim odluke, ali su neopozive i nepromenljive. Samim tim i radikalne, ili "srpski" pod mač, bato! - ističe pevačica.

Foto: Instagram/printscreen

- O svim detaljima koji su vezani za logistiku i sve što podrazumevaju koncertne aktivnosti vrlo brzo ćete biti informisani! Svi brojevi telefona koji su važili do danas, nažalost, više ne važe! Vaša Ana N. - napisala je ona.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija