• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D.S.

09.11.2022

17:32

LUNA ĐOGANI IZGUBILA BEBU! Pevačica saopštila tužne vesti...

Youtube printscreeen

Estrada

LUNA ĐOGANI IZGUBILA BEBU! Pevačica saopštila tužne vesti...

Podeli vest

Pevačica Luna Đogani imala je spontani pobačaj nakon 12 nedelja trudnoće

Luna i njen suprug Marko Miljković tužnu vest su objavili na svom Jutjub kanalu.

- Svašta smo uradili u 2021. godini, a 2022. godina došla je da nam prkosi, da nam kaže da ništa nije idealno - rekao je Miljković.

- Izgubili smo ovu trudnoću posle 12 nedelja. Saznali smo par dana ranije, nismo hteli odmah da pričamo, da malo prođe. Tako je trebalo da bude, neki virus je prošao kroz mene, tako je doktorka rekla, plod je bio jako mali, znaju žene koje su prošle kroz to. Šta god se desi majci to utiče na plod, bila sam loše, nisam znala da sam trudna kada sam išla u Ameriku. Srce je prestalo da kuca, hvala Bogu, dobro je što je bilo rano, dok se nije formiralo - rekla je Luna.

- Trebalo je možda da ćutimo. Kada nas opet Bog pogleda, sledeći put ćemo objaviti ali tek kada budemo bili sigurno da je sve u redu - zaključio je Marko.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ajde

pre 1 godinu

Jel to Marko osmislio pricu? Gde je snimak iz bolnice?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija