• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. Milić

16.11.2022

13:39

PRVA ZVEZDA GRANDA KOJA PRAVI KONCERT! Milica Pavlović: Pevaću svim kolegama na nastupu ako me pozovu! (VIDEO)

e-stock

Estrada

PRVA ZVEZDA GRANDA KOJA PRAVI KONCERT! Milica Pavlović: Pevaću svim kolegama na nastupu ako me pozovu! (VIDEO)

Podeli vest

Milica Pavlović najavila je svoj prvi solistički koncert koji će održati 11. februara u Nišu, nakon čega planira da održi sopektakl i u Beogradu. Ovim povodom Milica je održala konferenciju za novinare i otkrila da je ona prva "Zvezda Granda" koja organizuje veliki solistički nastup

Milica je istakla i da je Saša Popović podržava, ali i da bi uvek pevača svim svojim kolegama iz "Zvezda Granda" ukoliko bi je pozvali:

Foto: e-stock

Milica Pavlović

- Neizmerno mi je drago da smo ovde lepim povodom, i svih ovih 11 godina ja ne bih bila ovde da nije bilo najpre moje porodice Rade i Vladimira koji mi nikada nisu sekli krila, bili su uz mene. Ne bih bila ovde da nije moje publike i da nije bilo medija. Zaista hvala svim medijima koji su me, na kraju dana uvek podržavali uz mnogo ljubavi. Želim to da naglasim jer mnogi zaborave uvek koliko im mediji doprinesu i što mogu da uživaju u blagoidetima ovog posla jer je jedna vrsta pomoćnika uz vas- izjavila je Milica na konferenciji za novinare.

Foto: e-stock

Spremna da posle 11 godina održi koncert... Milica Pavlović

 Milica je poželela i svojim kolegama iz "Zvezda Granda" da krenu njenim koracima:

- Želela bih i da kolege iz takmičenja što pre zakažu neke lepe kon certe i da, ako budem slobodna, dožem i peva. Naravno, ako me budu zvali- izjavila je Pavlovićeva.

Foto: e-stock

Milica Pavlović

Šta je Milica još izjavila na konferenciji, pogledajte u snimku:

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17