• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.A

20.11.2022

09:22

CECO IMAŠ DOBAR BATAK! POPOVIĆ NAOČIGLED SVIH DELIO KOMPLIMENTE PEVAČICI: Ne prestaje sa čačkanjem, svi u studiu ZANEMELI!

ATAIMAGES/printscreen

Estrada

CECO IMAŠ DOBAR BATAK! POPOVIĆ NAOČIGLED SVIH DELIO KOMPLIMENTE PEVAČICI: Ne prestaje sa čačkanjem, svi u studiu ZANEMELI!

Podeli vest

Saša Popović izazvao je pravu buru u studiju "Zvezda Granda" kada je rekao zbog čega je Ceca Ražnatović dala glas kandidatu Denisu Dodevskom iz Skoplja.

Denis je digao sve na noge pesmom "Seksi ritam", a u poslednjim sekundama podršku je dobio i od Cece.

- Čim si rekao: "Ceco, imaš dobar batak", odmah si dobio glas od nje - našalio se Popović, a Ceca je odmah odgovorila:

- Moram za batak (smeh)! Nije mi se nešto sastavio sa intonacijom, ali eto, za batak.

Foto: printscreen

Saša Popović

- Iako, da ti kažem, Bekuta ima bolji batak od Cece, veruj mi! A Đurišićka, ona ima najbolji batak - nasmejao je Saša sve u studiju.

Ceca je nedavno otkrila kako je upoznala Sašu.

- Saša je došao na moj 18. rođendan, to je bilo na 25. maju. Sećam se... I od tada zaista, traje jedno pravo prijateljstvo, više od 30 godina - rekla je folk zvezda.

- Meni je Saša nudio još 2015. da budem u "Zvezdama Granda", ali nisam pristala jer sam dva dana pre toga potpisala ugovor sa Željkom Mitrovićem i bila deo "Pinkovih zvezda". Nije se naljutio, nego je rekao da me razume. A nudio mi je uslove kakve niko nije imao. Ali sada kada me je pozvao, nisam mogla da odbijem - ispričala je Ceca tada za "Pink".

Podsetimo, Ceca i Saša Popović nedavno su zajedno gostovali u emisiji Zvezde Granda specijal u kojoj su pričali sve o aktuelnostima koje očekuju publiku u novoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja. Kamera je u jednom momentu uhvatila zanimljivu situaciju između njih dvoje koja je pokrenula lavinu komentara na mrežama.  

Naime, Popović i Ceca su se sve vreme smeškali jedno drugom, a u jednom trenutku kamera je tokom nastupa Isaka Šabanovića uhvatila bitan momenat koji je pokrenuo pitanje šta se dešava između Cece i Saše?

Saša je Cecu mazio po ruci, a kada su shvatili da je kamera to uhvatila brže bolje je Ražnatovićka odreagovala tako da prebaci uhvaćeni momenat nežnosti na šalu. Na licu Saše Popovića se videla očigledno smišljen trenutak dok je pevačica umrla od smeha.

Evidentno je da iza svega stoji prijateljski odnos koji gaje godinama.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija