• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.A

21.11.2022

12:09

KONAČNO PALO PRIZNANJE! NAKON RAZNORAZNIH SPEKULACIJA RADA MANOJLOVIĆ U VEZI SA MILANOM STANKOVIĆEM! Nikada nas niko neće rastaviti!

Insajder/Pixabay

Estrada

KONAČNO PALO PRIZNANJE! NAKON RAZNORAZNIH SPEKULACIJA RADA MANOJLOVIĆ U VEZI SA MILANOM STANKOVIĆEM! Nikada nas niko neće rastaviti!

Podeli vest

Dosta se spekulisalo o njihovom odnosu i navodnom pomirenju

Nakon raskida Rade Manojlović sa kolegom Harisom Berkovićem, šuška se da se vratila starom dečku Milanu Stankoviću.

Ove priče prvobitno je pokrenula jedna objava Milana Stankovića na društvenoj mreži Instagram. On je obavestio pratioce da je zapratio na ovoj mreži bivšu devojku Radu Manojlović, što je bilo dovoljno da mnogi pomisle da su se pomirili. 

Brzo su počeli da ga zapitkuju u porukama da li je ponovo sa Radom, a onda je pevač novom objavom te insinuacije prekinuo.

- Nismo zajedno i ništa se ne dešava. Samo mirno - napisao je Milan i tako svima stavio do znanja da nije ponovo u ljubavi sa Manojlovićevom.

Međutim kako su pre neki dan preneli pojednini mediji, Milan je zakazao kad je Radi bio najpotrebniji, dok je pevačica preživljavala dramu od strane opsednutog fana. 

Foto: printscreen

Naime, Rada je preživela pravu agoniju kada je opsednuti fan iznosio klevete na njen račun, a pevačica je slučaj prijavila policiji. 

-Rada je srećna što se  fan sada primirio, jer čim ga je prijavila policiji prestao je sa pretnjama da će objavljivati laži o njoj. Ona tu neće stati pa će ga goniti na sudu. Međutim, ovaj slučaj naveo je Radu da se u mnoge ljude razočara, jer joj je malo ko pružio podršku. Nije da ju je tražila, niti je očekivala da neko javno stane uz nju, ali ju je zabolelo što čak ni privatnim putevima nije dobila reči podrške. Najviše je razočarana u bivšeg dečka Milana jer on nijednog momenta nije stao uz Radu, ni javno ni privatno. Ni poruku joj nije poslao, a kamoli okrenuo telefonom - ispričao je izvor za "Star" blizak pevačici.

Ova situacija je navela da mnoge ljude precrta iz svog života a među njima se našaoi nje bivći dečko Milan.  

-Ona ne krije da ju je Milan razočarao i rekla je da je s njim završila za sva vremena, čak je obrisala i njegov broj telefona. Za razliku od njega, Haris joj je među prvima pisao i tešio je kako svi znaju šta je istina i da ne treba da se potresa. Ohrabrio ju je da ne odustane, već da opsednutog obožavatelja goni do kraja na sudu. Radi su njegove reči mnogo značile, a tako isto je mogao da učini i Milan. Rada je Milana podržala u svemu, čak i kada je imao svađu sa produkcijskom kućom, što je moglo da je košta karijere. Zato joj je žao što je nezahvalan i što nije imao osećaj da joj je potreban, te ga je precrtala za sva vremena – završio je izvor za "Star".

Povodom ovih navoda pevačica Rada Manojlović oglasila se na svom Instagram profilu i u objavi otkrila da je sa Milanom u najboljim odnosima i da pomenute priče nemaju veze s mozgom. 

- Ljudi ne stižem da čitam šta se piše, ali da znate da ovo za Milana niđe veze. Mi smo uvek isti, dobri i to se nikada neće promeniti - završila je Rada

Foto: printscreen instagram

Podsetimo, Rada i Milan zbližili su se tokom jednog muzičkog takmičenja, a onda su se smuvali u avgustu 2008. godine tokom zajedničke letnje turneje u Crnoj Gori. Ovaj par je usled velikog pritiska medija u martu 2009. godine raskinuo, da bi se već u avgustu iste godine pomirili, a onda su počeli da žive zajedno. Mnogi su ih optuživali da je njihova veza samo marketinški trik.

Domaći mediji su 2011. godine pisali o tome da će se par venčati, ali to se nije dogodilo, a situacija u njihovom odnosu je krenula da se pogoršava. Stanković se ubrzo iselio iz stana u kojem je živeo sa Manojlovićevom i to je bio znak da su zaista raskinuli. Milan je nakon raskida sa Radom pevačicu optužio da ga je varala, međutim oni su ostali u prijateljskoj vezi i odnosima.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija